Италианецът Марко Бедзеки (Sky VR46 Racing) записа своята втора победа

...
Италианецът Марко Бедзеки (Sky VR46 Racing) записа своята втора победа
Коментари Харесай

Италианец с втора победа за годината в Moto2

Италианецът Марко Бедзеки (Sky VR46 Racing) записа своята втора победа от началото на годината в клас Moto2 на международния шампионат по мотоциклетизъм на писта, откакто победи в конкуренцията за Гран При на Европа на пистата „ Рикардо Тормо “ край Валенсия.

RACE BOUNCES BACK! |
— MotoGP™ (@MotoGP)
За разликата от успеха си в Гран При на Щирия по-рано през година, когато Бедзеки бе печеливш от наказването на Хорхе Мартин (Red Bull KTM Ajo), през днешния ден италианецът води в надпреварата от старта до финала и не остави подозрение, кой бе най-бърз на испанското трасе.

HAS CRASHED!

The Championship takes another twist in 2020! |
— MotoGP™ (@MotoGP)
Втори зад Беджеки приключи точно Мартин, който се възползва от отпадането на Сам Лоус (Marc VDS Racing) и взе 20-те точки в първото от двете следващи надпревари на пистата край Валенсия. Последен на подиумът през днешния ден се качи австралиецът Реми Гарднър (SAG Racing), който направи доста следено и нетипично за него спокойна каране.

is the fastest man on track!

All of a sudden, he's been thrown right back into Championship contention! |
— MotoGP™ (@MotoGP)
Два кръга преди края на сезона, водач в генералното класиране е Енеа Бастианини (Italtrans Racing), който в днешния ден приключи четвърти, макар че започва от едвам 15-та позиция. Италианецът има актив от 184 точки и води с шест пред Лоус, който не приключи днешното съревнование, откакто падна в шестата крива малко след неговата среда. Трети е Лука Марини (Sky VR46 Racing), който изостава с 19 пункта от своя предстоящ съотборник в клас MotoGP.

The momentum changes hands once again! clutches up as title rivals struggle! |
— MotoGP™ (@MotoGP)
Шампионатът в Moto2 продължава идната седмица с Гран При на Валенсия, което още веднъж ще се организира на пистата „ Рикардо Тормо “.

Predict this Championship if you dare!

29 points cover the top four with two races to go! |
— MotoGP™ (@MotoGP) Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР