Италианецът Доменико Тедеско беше представен днес като старши треньор на

...
Италианецът Доменико Тедеско беше представен днес като старши треньор на
Коментари Харесай

Доменико Тедеско е новият старши треньор на Спартак

Италианецът Доменико Тедеско беше показан през днешния ден като старши треньор на съветския Спартак (Москва). Договорът с 34-годишния експерт е до юни 2021-а година. Самото показване беше проведено на стадион “Откритие Арена” и се забави с повече от час. След това съветските началници оповестиха, че причина за забавянето е уточняване на елементи по прекратяването на контракта на Тедеско с предходния му клуб Шалке 04. Тедеско е работил там от май 2017-а година до юни 2019-а.

Генералният шеф на Спартак - германецът Томас Цорн, разгласи, че кандидатурата на Тедеско е била водеща, само че не и единствена. Обсъден е съществено със съвета на шефовете, с цел да се спрат на него, сподели още Цорн. Но самият шеф отхвърли да заяви какви са задачите пред новия треньор.

Доменико Тедеско: будем стараться шаг за шагом идти к самым высоким целям

Пресс-конференция нового главного тренера «Спартака» Доменико Тедеско и генерального шефа клуба Томаса Цорна: https://t.co/cMmCNIfVhs#Спартак #Тедеско #Цорн #силавединстве
— FC Spartak Moscow (@fcsm_official) 14 октомври 2019 година " Сега е рано да се приказва за цели и задания. Първо желаеме да свалим напрежението и да успокоим ситуацията, сподели още немският началник на Спартак. А напрежението е подбудено от неприятните резултати - шест провали и една победа в последните седем мача.

Тедеско разгласи и щаба си - ще му оказват помощ Андреас Хинкел и треньорът на вратарите Макс Урванчки. Премиер Лига 13 кръг, събота 19 октомври  Спартак Москва 17:00предстои  Рубин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР