IT Мениджърката Моника напусна Ергенът този епизод. Алек остави нея

...
IT Мениджърката Моника напусна Ергенът този епизод. Алек остави нея
Коментари Харесай

Мениджърката Моника е поредната напуснала „Ергенът”

IT Мениджърката Моника напусна „ Ергенът ” този епизод. Алек остави нея и Християна до последно в най-голямо незнание, само че най-после реши Християна да продължи присъединяване си.
Прочетете още
Новият епизод на „ Ергенът ” стартира още веднъж със среща на Алекс и избараната от него дама. Този път поканена бе Магдалена, чийто късмет обаче Теа лиши със своята бяла роза, която има силата да вземе срещата на някоя друга участничка.

Първоначално Теа нямаше желание да отнеме срещата от Маги, само че по препоръки на другите участнички тя взе друго решение.

Магдалена с огромно неразбиране реагира на решението на Теа, даже последваха сълзи.

При типа на Теа, Ергенът сподели: „ Стана ми малко жалко, че не е Маги ”. Срещата им протече обикновено, като най-после Теа остана без роза.

След срещата Алек не се стърпя да не види своята годеница за срещата, Маги, като я извика от къщата. Двамата се видяха за малко. Не липсваха и целувки сред двамата.

Вечерта протече както нормално, до момента в който Алек не се срещна с Християна. По време на диалога той й оказа помощ да осъзнае дейностите си против Силви, която беше „ черната овца ” измежду останалите.

След срещата им психоложката от Кюстендил се извини на Силви и пожела да има мир в имението.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР