ИТ компания с екип от 2500 души в света отваря

...
Коментари Харесай

Голяма ИТ компания отваря офис в София


ИТ компания с екип от 2500 души в света отваря център за развиване в България
(снимка: CC0 Public Domain)

Глобалната софтуерна компания Intellias възнамерява да отвори нов център за развиване в България, откакто по-рано откри три офиса в Полша и южноевропейски ИТ център в Хърватия.

Екипът на новия офис в София, формиран от локални ИТ специалисти, ще се причисли към към този момент съществуващия световен екип от 2500 експерти на компанията. Очакват се най-малко 40 нови попълнения, профилирани в Java,.NET, DevOps, AQA и други сфери, до края на годината.

Intellias към този момент наема ИТ инженери в страната и е отворена за кандидатурите на още експерти в България, които да се причислят към екипа, оповестиха от компанията.
още по темата
„ Откриването на новия офис в София е още една значима стъпка към развиването на Intellias на новия европейски пазар. Това също по този начин е и една опция да създадем постоянна ИТ общественост, насърчаваща експертите да се учат взаимно от опита си и да израстват професионално ”, съобщи Витали Серлър, CEO и съосновател на Intellias.

В България компанията ще продължи да развива своите стратегически бизнес цели, включително в автомобилната сфера, където Intellias има необятни знания. ИТ компанията основава решения за навигация и самостоятелно ръководство, като си партнира с автомобилните производители и компании от телекомуникациите, финтех бранша, превоза и подвижността.

Софтуерните инженери в Intellias работят с технологии в областта на IoT, изкуствения разсъдък, статистиката, клауд пространството, DevOps, огромните данни и други

Освен нов офис в България, Intellias възнамерява разкриване на спомагателни центрове за развиване в Испания, Португалия, Колумбия и други страни в Европа, Латинска Америка и Азия. Компанията има представители също в Германия, Съединени американски щати, Израел, Саудитска Арабия и Обединените Арабски Емирства.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР