Историята започва през 1954 г., три години преди човечеството да

...
Историята започва през 1954 г., три години преди човечеството да
Коментари Харесай

Мит или истината – 13 000-годишния Черен рицар

Историята стартира през 1954 година, три години преди човечеството да изстреля първия си неестествен сателит, руския Sputnik 1.На 14 май 1954 година, няколко вестника разгласяват публикации, съсредоточени върху изказване на пенсионирания майор Д. Е. Кийхо (D. E. Keyhoe). По това време Кийху вярвал, че „ към Земята има един, в случай че не и два изкуствени спътника “.Учени от държавното оборудване Белите пясъци (White Sands) в Ню Мексико интензивно проучвали тази опция и се опитвали да дефинират предназначението и произхода на тези обекти.

 1 600x512 - Мит или истината - 13 000-годишния Черен рицар
По-късно, през лятото на същата година, списание Aviation Week се пробва да изясни загадката, като написа, че орбитите на двата спътника са на височина 400 и 600 благи над Земята.Притесненията на Пентагона, поради двата неразучени спътника, обикалящи към Земята, се разсейват с идентифицирането на обектите като естествени, а не изкуствени спътници.Д-р Линкълн ЛаПаз (Lincoln LaPaz), специалист по извънземни тела от Университета в Ню Мексико, управлява плана за идентификация.
ЛаПаз даже разяснява шеговито:„ Единият спътник се движи в орбита на към 400 благи на открито, до момента в който другият е на 600 благи от Земята. Пентагон намерения за момент, че руснаците са победили Съединени американски щати в галактическите проучвания. ”Всичко това се случва по време на галактическата конкуренция, когато напрежението е огромно. Състезанието сред Съединените щати и Съветския съюз подхранва параноята, защото всяка нация се „ надпреварва за небето “.Но, доста астрономи подозирали, че най-малко единият от спътниците към Земята е с неестествен генезис. През 1960 година, даже Министерството на защитата на Съединени американски щати „ признава “ това „ наличие на извънземни “.В публикация от 10 февруари на Вашингтон Поуст написа:„ Неидентифициран, беззвучен сателит е открит, обикалящ Земята в съвсем полярна орбита, от проследяващи станции на Съединени американски щати, съобщи през днешния ден Министерството на защитата. Идентичността на мистериозния спътник, който е наименуван „ тъмният спътник “ (the dark satellite) не е известна, макар близо две седмици следене. “Не след дълго, хората създали връзката сред непознатия обект и Никола Тесла (Nikola Tesla). През 1899 година, той е разкрил повтарящ се радиосигнал и е вярвал, че той произлиза от галактическото пространство.Енигмата към тъмния спътник, който стартира да се назовава Черния рицар (Black Knight), се задълбочава, заради странното му „ държание “.На процедура, всички изкуствени спътници били изстреляни по орбитите от Запад към Изток, следвайки естественото въртене на нашата планета, до момента в който този обикаля Земята по полярна орбита, от Север на Юг.Четете още: В Европа, само Франция има щатен Отдел за следствие на НЛОИнтересното е, че полярните орбити се употребяват от модерни наблюдателни спътници, които извършват задачи за картографиране. И по този начин, Черният рицар наблюдателна единица ли е? Ако да, кой го е поставил там?

 1998 година, фотография от НАСА на тайнствен обект, за който някои тайни теоретици считат, че е извънземен спътник – Черният рицар
1998 година, фотография от НАСА на тайнствен обект, за който някои тайни теоретици считат, че е извънземен спътник – Черният рицарНякои астрономи, които настояват, че са го следили, споделят, че обектът ще изчезне, с цел да се появи още веднъж на друго място, пътувайки по друга орбита. Те също по този начин оповестяват, че той се движи два пъти по-бързо от всеки различен прочут сателит.Черният рицар постоянно се загатва дружно с историческия полет на астронавта Гордън Купър (Gordon Cooper). През 1963 година, през последния от 22-те си дни, прекарани в орбита, Купър оповестява, че е съумял да види светещ зелен обект, който бързо се доближава към капсулата му.Въпреки, че наблюдението му е отразено онлайн от Националната телевизионна компания, на репортерите е неразрешено да го интервюират след завръщането му на Земята.Интересен, само че неизпитан аспект е хипотетичното декодиране на радиосъобщението, за което се споделя, че спътникът излъчва. Както споделя историята, радиооператорите, които прихванали извънземното предаване, съумели да го интерпретират като звездна карта, която сочи към Епсилон Боотис (Epsilon Boötis), звезда в съзвездието Боотес (Boötes), ситуирана на разстояние 52 светлинни години от Земята.Интересно е, че във вавилонската митология съзвездието Боотес е изобразено като господ Енлил (Enlil), един от основните богове в шумеро-акадската митология.Почти във всяка публикация за спътника Черния рицар се загатва възрастта му от 13 000 години, без да се показва произхода на това изказване.През 1973 година, шотландският астроном и публицист на научна фантастика Дънкан Лунан (Duncan Lunan) споделя, че е съумял да декодира посланието, уловено от двама норвежки физици през 20-те години.Твърди, че известието идва от сонда, обикаляща към Земята в същата точка на Лагранжиан (Lagrangian) като Луната и тази сонда е била изпратена от жителите на планета, обикаляща към Епсилон Боотис.Съобщението е: “Започни тук. Нашият дом е Епсилон Боотис, който е двойна звезда. Живеем на шестата планета от седем, идваща от Слънцето, което е по-голямото от двете. Нашата шеста планета има една Луна. Нашата четвърта планета има три. Нашата първа и трета планети имат по една. Нашата сонда е в позицията на Арктур (Arcturus) по вашите карти. ”Звездата Арктур ​​е изобразена в дешифрираната звездна карта в позиция, която е заемала преди 13 000 години, отсам и хипотетичната възраст на Черния рицар.Теорията на Лунан е обсъждана в списание Таймс (Time) и включена в няколко документални кино лентата. През 1976 година, Дънкан споделя, че заради рецензиите от скептици концепцията му е изопачен и се отдръпва.

 3 600x540 - Мит или истината - 13 000-годишния Черен рицар
Има редица известни фотоси, за които се твърди, че демонстрират извънземния спътник. Но, формалните пояснения за обекта са, че „ не е нищо повече от отломка, която се е откъснала от един от естествените спътници “. Въпреки, че това може да е по този начин …, това изяснява единствено фотосите, а не самия Черен рицар, защото за незнайният обект е докладвано преди тези фотоси.Друг аспект е, че тези известни фотоси демонстрират обект, надалеч по-малък от този, посочен в предходни отчети, за който се твърди, че е голям. Например, Виманите (Vimana), изобразени в антични индуски текстове и санскритски епоси, са били с сходен размер. Може би имат връзка …?И защото никой не може да отхвърли, че са следени разнообразни по мярка и обсег феномени на НЛО, не може да се отхвърли и голям извънземен сателит в орбитата на нашата планета.Както при множеството неща, свързани с необяснимото, към спътника Черния рицар съществува „ аура “ на дезинформация.В средновековието, Черен рицар е този, който не принадлежи никому или е избрал да скрие своите цветове и емблеми, като на процедура декларира, че не служи на никой.Наистина уместно име за един мистериозен извънземен наблюдаващ …
Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР