Историята с привикването на министър-председателя и неговия шеф на кабинета

...
Историята с привикването на министър-председателя и неговия шеф на кабинета
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Премиерът пита прокуратурата, тя му вика ела да те разпитаме

Историята с привикването на министър-председателя и неговия началник на кабинета е безспорна корист с власт. Главата на изпълнителната власт, индивидът, който е определен от Народното събрание, желае да пита другата власт за какво има толкоз доста обществени данни за корупционни закононарушения, а няма наказани. Опитите на Гешев да затвори устата на тези, които желаят да бъдат разследвани корупционните закононарушения на Борисовата страна, би трябвало да приключат.

Това съобщи пред Българска национална телевизия Атанас Атанасов, водач на ДСБ, съпредседател на " Демократична България " и заместник-председател на Народното събрание.

Според него управляващите би трябвало да се управляват между тях. Той добави, че няма война сред институциите, а има упования на необятни кръгове от българското общество.

" Как може министър председателят да дава въпроси на прокуратурата и те да му споделят " ела да те разпитаме тогава ". Хората, които стачкуваха по площадите, желаят следствие - какво стана с тези пари в чекмеджето, с кюлчетата, с тези торби, които били от банката за " Хемус ". Затова пита Кирил Петков ", сподели Атанасов.

Той разяснява шпионския програмен продукт " Пегас ".

" Българските служби, които по закон имат право и би трябвало да оферират специфични разследващи средства, не разполагат с подобен артикул, двоумя се, че могат да противодействат.

Това са димки на този стадий, цели се да се отклони публичното внимание от значимата тематика за правосъдната промяна. Ако някой извън нещо е правил, да каже прокуратурата ", сподели Атанасов.

Относно напрежението към Украйна той съобщи, че не знае какво ще стане, само че България би трябвало да се държи като пореден член на НАТО.

" Нас ни преглеждат като едва звено, ние не даваме безапелационни знаци, че сме подготвени с всички сили и средства да пазиме Алианса, давам си сметка, че един по-сериозен спор има риск за българската национална сигурност.

По отношение на енергетиката сме в директна тотална взаимозависимост от съветските енергийни доставки за България и това ни прави уязвими. Миналата седмица видях с очите си копие на прословутата газова карта, която се търси и изпод стои подписът на Теменужка Петкова.

Питам аз прокуратурата за какво не извика госпожа Петкова да я разпита къде е тази газова карта и предложенията към нея, поемани ли са от държавното управление на Борисов задължения да не позволяват различни газопроводи до България и прокуратурата ще стартира ли следствие - това е значителният въпрос, а не да викате Кирил Петков ", съобщи Атанасов.

Той не пожела да разисква тематиката за възможни предварителни избори.

" Коалицията е комплицирана и това е ясно на всички, ние бяхме принудени да влезем в болшинство с нашия идеологически съперник - Българска социалистическа партия. Има по-висока цел - да бъде отхвърлен тежкият корупционен модел на Борисов ", сподели още Атанас Атанасов.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР