Историята с образованието и слуховете за липса на диплома на

...
Историята с образованието и слуховете за липса на диплома на
Коментари Харесай

Лъсна цялата истина за дипломата на Хекимян

Историята с образованието и слуховете за липса на тапия на едно от топ имената измежду публицистите Антон Хекимян, подлуди недоброжелателите му, написа " Хотнюз ". 

Известният водещ, който е и началник на новинарите в bTV е под прицела на недоброжелатели, които съществено му завиждали за неспиращите нови планове, с които се хвали.

Успехите били толкоз забележими, че част от обкръжението му към този момент не издържало от злоба и опитвали по всякакъв начин да намерят мотив, с цел да го скарат с сътрудниците или злепоставят пред началниците.

Така преди дни още веднъж пуснали слуха, че напористият арменец се е добрал до шефското място в медията без да си направи труда да отбрани тапия за висше обучение, с вярата, че това ще стигне до шефовете на малкия екран и ще го натирят.

В новинарските среди били толкоз учудени от бързото развиване и мениджърски обсег на младия Хекимян, че почнали да се чудят по какъв начин е допустимо да е съумял да приключи образованието си, като от години прекарвал всяка свободна минута на работното си място и даже нямал време за персонален живот.

Той не е спирал да работи в малкия екран, рядко взимал отпуск и не пропуснал нито едно от значимите събития в нюзрума. Въпреки натоварения си график и ежедневни ефири, още преди 15 години Хекимян взима първо бакалавърска тапия по „ Журналистика “ от Факултета по публицистика и всеобща връзка на Софийския университет, а малко по-късно пази и магистратура по „ Електронни медии “ отново там.

Това се случва по времето, когато декан е Тотка Монова, с която остават в доста положителни връзки и Хекимян даже е поканен за водещ на 40-годишнината на факултета.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР