Историята разказва г-жа Катерина Йорданова в социалната мрежа. Служителите на

...
Историята разказва г-жа Катерина Йорданова в социалната мрежа. Служителите на
Коментари Харесай

Достойна постъпка! Плевенски полицаи помогнаха на водачка със спукана гума на автомобил

Историята споделя госпожа Катерина Йорданова в обществената мрежа. Служителите на Първо районно управление (на МВР) – Плевен Красимир Марковски и Георги Георгиев са оказали подпомагане на лидер на автомобил, аварирал заради пръсване на гума на основен път Е-83 наоколо до регионалния град.

В нощта на 10 февруари т.г. при обход на региона служителите на реда заварили в спешната обстановка четиричленно семейство. Полицейските чиновници неотложно лимитирали придвижването в сектора, изкарали колата от банкета и сменили гумата.

За двамата плевенски служител на реда госпожа Йорданова написа „ Благодаря, господа служители на реда! Добрите действия ви вършат почтени хора. Дано всички ваши сътрудници и другари вземат образец от вас. И не приказвам нито за правдивост или кое е вярно и кое не, а за положителното в най-чистата форма, човешката. Бъдете здрави вие и вашите фамилии. Нека повече хора видят, че има положителни хора, тъй като вие показахте по какъв начин се прави. Благодарим ви от сърце!!! “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР