Историята на Зион Кларк – борецът с половин тяло …Зион

...
Историята на Зион Кларк – борецът с половин тяло …Зион
Коментари Харесай

Историята на Зион Кларк – борецът с половин тяло

Историята на Зион Кларк – борецът с половин тяло …Зион Кларк мечтае да стане първенец по свободна битка. В същото време, на Зион му липсва половината тяло от кръста и изпод.Зион е роден през 1997 година, със синдром на каудалната регресия, при който долната част на тялото на бебето стопира да се развива при започване на бременността.Истинските му родители не могат да понесат аномалията и вземат решение да изоставят бебето. Тогава е открито ново семейство за момчето. Приемната му майка Кимбърли Кларк първо взима Зион краткотрайно, само че по-късно толкоз се привързва към него, че взема решение да го осинови.

 Кимбърли Кларк с осиновения си наследник Зион
Кимбърли Кларк с осиновения си наследник ЗионДетството на Зион е мъчно. Психически момчето се развива като всички естествени деца и върви в най-обикновено учебно заведение, само че заради физическото си увреждане от самото начало се усеща малоценен.Въпреки обстоятелството, че актуалното американско общество се счита за доста толерантно, други деца постоянно го тормозят и го наскърбяват.


 69599887 600x337 - Историята на Зион Кларк - борецът с половин тяло (видео)
За благополучие, неговата осиновителка го предизвиква и го учи да не обръща внимание на отрицателното мнение на близките. Тя постоянно е до него и това доста оказва помощ на Зион. Благодарение на осиновителката си, когато е във втори клас, той стартира да се интересува от спорт, а точно лека атлетика.

 B3 600x397 - Историята на Зион Кларк - борецът с половин тяло (видео)
Когато схваща, че може да компенсира неналичието на крайници със мощните си ръце, той стартира да тренира особено за струпване на мускулна маса.Четете още: Враните имат лично съзнание, твърди ново проучванеЗион Кларк споделя: “Някои деца се опасяваха да се бият с мен, само че и аз се опасявах от тях. Не знаех какво да върша. Но, по-късно приспособих метода си за битка посредством проби и неточности.Прекарах години в това. Сега упражнявам два пъти дневно, шест дни седмица. За мен това се трансформира в метод на живот. ”

 B4 600x338 - Историята на Зион Кларк - борецът с половин тяло (видео)
Преди две години, Зион Кларк става толкоз прочут състезател с увреждания в Съединени американски щати, че Netflix прави документален филм за него.

 B5 600x398 - Историята на Зион Кларк - борецът с половин тяло (видео)
Зион споделя: “Раждането без крайници не ми пречи да върша това, което желая. Хората се смееха, че нямам крайници, само че най-хубавият метод да се оправя с злобарите е да употребявам омразата им в моя изгода, тъй като злобарите са най-големите ви почитатели. ”

 B6 600x499 - Историята на Зион Кларк - борецът с половин тяло (видео)
Зион счита, че главната причина за триумфа му, са достолепията на своята осиновителка Кимбърли.Зион споделя за майка си: “Имам фантастични връзки с майка си. Тя е най-великата жена, която познавам. ”

 B7 600x497 - Историята на Зион Кларк - борецът с половин тяло (видео)
За в бъдеще, Зион желае да влезе в олимпийския тим на страната и да се трансформира в един от най-хубавите борци в свободен жанр в света. В същото време, той схваща, че няма да може да се занимава с битка през целия си живот, тъй че към този момент възнамерява какъв ще стане по-късно. Иска да учи архитектура.Гледайте видеото.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР