Историята на 20-годишният ром Георги Цеков от столичния квартал „Левски”

...
Историята на 20-годишният ром Георги Цеков от столичния квартал „Левски”
Коментари Харесай

Бруталната изповед на 20-годишния Георги, който спи с адвокати, ще ви изправи косите

Историята на 20-годишният ром Георги Цеков от столичния квартал „ Левски” звучи съвсем като тази на Пепеляшка, само че в мъжки вид и без благополучен край. Израснал е в цялостна бедност с братя и сестри, чийто брой в никакъв случай не знаел, тъй като от прилежащите къщи непрекъснато изскачали малчугани, които се представяли за кръвни родственици, написа " Уикенд ".

Често не се хранели, тъй като нямало какво да сложат на масата. Майка му не готвела, тъй като не разполагала с хранителни артикули. Изчезвала с дни от у дома, само че при връщането си носела буркани с туршия, лютеница или сладко. Никога не обяснявала от къде ги взема, само че и хлапетата това не ги интересувало.
„ Може да се каже, че не познавам татко си. Татко има доста дами. Някога е бил с мама. Направил й три деца – едно от тях съм аз. Имам брат и сестра, плюс още няколко братя и сестри, които отново били от татко ми, само че от други дами. Научих се да извършвам кражба от дребен. Понякога кражбата беше единствения метод да не ти къркори корема и да не те боли толкоз мощно от апетит, че да не можеш да заспиш. Дълго време си мислех, че всички гладуват като нас.
Първата ми кражба беше от хранителен магазин в квартала. Не ме спипаха, когато отмъкнах дъвки цялостен пакет. Повторих, потретих. Почнах да извършвам кражба и буркани. Никой не забелязваше в джоба на якето, което и без друго постоянно ми беше харизано и с няколко номера по-голямо. Имах предпочитание да мародерствам. Това с облеклата от балконите на първите етажи не ме влече толкоз, само че към храната имах уязвимост. Просто се разтрепервах като гледах кренвиршите – едно толкоз обикновено нещо, само че ужасно вкусно с самун. Научих се да разтварям пликовете, бързо, без да ме видят камерите…И да ги изваждам един по един. Крадях най-вече от квартални магазини. Там няма защита, няма и камери. Иначе спипат ли те, бият. Правят го в огромните вериги. Има си чичка, който поставя гумените ръкавици и почва да те тупа. После те пуска…
При една кражба продавачите извикаха полиция. Задържаха ме. За първи път преспах в ареста. По-точно казано висях вързан с една ръка на нещо, което назоваха „ трамвай”. Бяха ми взели всичко – даже връзките на кецовете ми. След часове ме пуснаха, само че първата ми работа беше още веднъж да се наблъскам в квартален магазин в „ Сухата река”. Не ми провървя, отново извикаха полиция и отново ме заключиха”, споделя пред кореспондент на „ Уикенд” Георги.
Така от арест на арест, момчето стигнало и до затвор. От там го измъкнал юрист, който му назначили служебно. Двамата се сприятелили и Георги за първи път видял, че има и различен метод на живот, че можеш да притежаваш подреден и ярък дом, да си подбираш храната и да пиеш маркови напитки. По-рано не правел разлика от алкохол до алкохол. Въпреки това траял с кражбите – бурканите и питателните артикули го теглили като магнит. Крадял, с цел да яде и ял, с цел да има сили да краде…
След следващото окаушване се срещнал с различен юрист, който го трансформирал в собствен ухажор. Макар и женен, представителят на Темида обяснил, че има потребност от още милувки, с изключение на от тези на брачната половинка си, с която си били втръснали до гибел, а у дома се разминавали като движимости.
„ Този юрист е известно име в средите. Първото нещо, което направи за мен бе да ме нахрани в ресторанта на безценен хотел и да ми подари нови облекла. После ме записа на фитнес. Бях впечатлен. Плащаше всичко и на всички места. Купуваше ми облекла. Пътувахме. Записа ме даже на шофьорски курс, който по този начин и не изкарах. Нае апартамент, особено за нас двамата. Когато се прибираше при жена си, постоянно ми оставяше пари. Вече не гладувах. Работех единствено върху себе си – да съм чист, да съм обръснат, да отида на коафьор, да имам хубаво тяло. Добре, че Бог ме е надарил откъм неустрашимост, тъй като точно тя ме трансформира от елементарен ром в циганче жиголо. Разбрах, че до момента в който „ палката” ми работи, няма да заставам гладен. И започнах да се оглеждам за други мъже. Сред юристите има много фенове на мъжката обич. И те не вършат усиля да го краят, евентуално тъй като е модерно…
Почнах да спекулирам с доверието на моя другар. Да поканвам посетители, когато го няма. Да пия от напитките в бара му, без да го известявам. Въобще – да си пребивавам живота. Това означаваше да вземам пари и от други мъже, дарявайки ги с ласките си и оставяки ги да вършат с мен каквото си желаят. Не единствено да ме галят, само че и да и ме бият, да ме връзват, да ме преобличат с бяла престилка като чичо лекар или пък да влизам в разнообразни функции на баба Яга, на положителната самодива, на жена с леко държание, на магистралка, порсеща обич и какво ли не още. Правистите са много изобретателни. Работи им фантазията и елементарно я трансформират в действителност, тъй като имат опция да си го разрешат. Аз пък съм удовлетворен. Не се усещам унизен, когато ме шамаросват. Дори ми харесва. Мисля си, че да си жиголо е доста по-добре, в сравнение с кокошкар.
Вече не пребивавам в квартала. Имам лични финансови средства, което ме прави благополучен. Наесен мисля да запиша право. Намерил съм си ухажор, който да ми заплаща семестрите и няма от какво да се тормозя. Имам си и подобен, който ме води в чужбина. Той в България не прави секс с мъже. Там ме е представял за собствен помощник. И това не ме обиждало, тъй като в името на парите всичко си заслужава”, обобщава обстановката Георги Цеков, като разяснява, че се усеща като Пепеляшка, която е съумяла да се избави от мизерията, влюбвайки се в подобаващия.
Натъртва, че макар специалността, която упражнява, от 2-3 години в никакъв случай не се е влюбвал. Страхувал се от любовта, която можела да го остави без прехранване, а две хубави неща – пари и любов под една мишница мъчно се носели. Най-радващи се в ласките пък били представителите на Темида с посребрени коси. Те в действителност правили нещата като за последно и се старели удоволствието да бъде взаимно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР