Историята е от ВеликобританияБивш общински съветник от английския град Хънгърфорд

...
Историята е от ВеликобританияБивш общински съветник от английския град Хънгърфорд
Коментари Харесай

Бивш общински съветник получи известие за собствената си смърт

Историята е от Англия

Бивш общински консултант от британския град Хънгърфорд получи уведомление за личната си гибел. Според Daily Mail мъжът е трябвало да отиде при фамилния си доктор, с цел да потвърди на управляващите, че е жив.

48-годишният Марк Кюсак сподели пред кореспонденти, че злокобно писмо от управляващите е лишило здравната му застраховка и опцията да си заплаща налозите. За гибелта му бе известен настрана и градският съвет, където е работил, добавя БГНЕС.

Грешката на управляващите съществено засегна живота на мъжа. Кюсак, който живее самичък с кучето си Пъгълс, беше заставен да потвърждава противоположното. Наложило се да отиде за помощ при лекаря, който публично удостоверил, че пациентът му е жив. Терапевтът на Кюсак написа „ документ за живот “ на формалната бланка на болничното заведение. В публично писмо до английските управляващи той написа: „ Пиша това писмо като терапевт на горепосочения господин. Мога публично да потвърдя, че персонално разговарях с господин Кюсак и той е жив ”.



Макар да призна, че обстановката наподобява малко комична, Кюсак се оплака, че грешката на чиновниците има неприятни последствия. Човекът освен беше неприятно сюрпризиран от личната си гибел, само че и беше заставен да премине през голям брой бюрократични усложнения, с цел да оживее още веднъж за държавните институции.

По-рано беше обявено за американка, която била откарана в траурен дом като мъртва, само че там се оказало, че е жива. На потърпевшата е оказана първа помощ и тя била откарана в болница.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР