История по сигнал на зрители на NOVA и пореден казус

...
История по сигнал на зрители на NOVA и пореден казус
Коментари Харесай

Пореден случай на шофьор, загубил книжката си след положителен полеви тест за наркотици

История по сигнал на фенове на NOVA и следващ проблем с водач, останал без брошура след полеви тест за опиати. В началото на февруари жена, която работи 34 години като водач в градския превоз на София, самокатастрофира с персоналния си автомобил. На място полицията прави тест, който реагира позитивно на метамфетамин.



Жената остава без брошура, смъкват и номерата на автомобила й, а в следствие съвсем губи и работата си. Повече от три месеца по-късно тя към момента чака резултат от кръвната проба. Към днешна дата Антоанета Димитрова е в болничен.

Инцидентът се случил през февруари. Антоанета карала по Подбалканския път, когато поради сняг колата й занесла и тя се блъснала в мантинелата. Направили й проби за опиати и алкохол. Жената твърди, че не използва нито едно от двете. Полевият тест за опиати обаче дал позитивен резултат.

Антоанета приема медикаменти. Едните, които са й изписани за сърце, персоналната й лекарка твърди, че не могат да дадат позитивен резултат. Пие обаче и обезболяващи, и лекарства срещу високо кръвно налягане.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР