ИСТОРИЯ: Кремъл нападна Джо Байдън в четвъртък, след като президентът

...
ИСТОРИЯ: Кремъл нападна Джо Байдън в четвъртък, след като президентът
Коментари Харесай

Кремъл отвърна на ухапването, след като Байдън нарече Путин „луд дядо“

ИСТОРИЯ: Кремъл атакува Джо Байдън в четвъртък, откакто президентът на Съединени американски щати назова съветския Владимир Путин „ вманиачен тъпа “.

В него се споделяше, че Байдън е унижил Съединените щати и се назовават ​​забележките му част от несполучлив акт на „ холивудски каубой “.

Ето представителя на Кремъл, Дмитрий Песков.

„ Използването на подобен език против глава на друга страна от президента на Съединени американски щати надали ще посегне на нашия президент президента Путин.Но евентуално унижава тези,които употребяват сходен речник.Може да наподобява като опит да се покаже като каубой от Холивуд.Но почтено казано приказвам, не мисля, че е допустимо. “

Президентът на Съединени американски щати направи първичните мнения, до момента в който се обръщаше към заканите към света.

Сред този лист беше откъс „ този човек Путин и други, " рискът от нуклеарен спор и екзистенциалната опасност за човечеството от изменението на климата.

Песков сподели, че Путин в никакъв случай не се е обръщал към Байдън с " една груба дума " и сподели, че " подобен речник унижава самата А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР