История, изпълнена със сложни житейски преживявания, трудни избори и изпепеляваща

...
История, изпълнена със сложни житейски преживявания, трудни избори и изпепеляваща
Коментари Харесай

Любовта преобръща съдби в премиерния сериал „Не пускай ръката ми“ по DIEMA FAMILY

История, изпълнена със комплицирани житейски прекарвания, сложни избори и изпепеляваща обич, ще предложи премиерният за България сериал „ Не пускай ръката ми “. От 1 8 октомври в 21.00 ч. з рителите на DIEMA FAMILY ще могат да се потопят в завладяващата история на новите герои, чиито пътища се преплитат по немислим метод. Безразсъдна ли е любовта и може ли покруса да приключи щастливо, ще разкрият епизодите на премиерната поредност от понеделник до петък.

Новият сантиментален сериал споделя за образованата и красива Азра и капризният наследник на богато и уважавано семейство Дженк . Тя има мощен темперамент и полезности, а той живее в сянката на своето минало. Животът на Азра е съвършен до деня, в който татко й е открит мъртъв и мащехата й я гони на улицата. Дженк е момче, което се държи безконтролно, отказвайки да поеме фамилния бизнес. Първата среща сред Азра и Дженк по време на полет не протича изключително добре, само че ориста взема решение да ги събере още веднъж, с цел да ги изпита по пътя до същинската обич.

Режисурата на „ Не пускай ръката ми “ е дело на Садулах Джелен , прочут на българските фенове от работата му по хитови поредици като „ Слънчеви девойки “ и „ Двете лица на Истанбул “. За комплицирания облик на Азра основателите, измежду които Хакан Инан („ Пепел от рози “) и Берфу Ергенекон („ Сезони на любовта “), се стопират на Алина Боз. Очарователната актриса, в която тече и българска кръв, взе участие в редица известни сантиментални поредици. „ Продуцентската компания ми изпрати сюжета на „ Не пускай ръката ми “. Когато се срещнах с героинята Азра, незабавно се влюбих в нея “, споделя в изявление носителката на премия „ Златна пеперуда ” за най-хубава женска роля. „ Участието ми в този план е най-впечатляващата оферта, която съм получавал. Бях изключително впечатлен от героя Дженк “, добавя нейният екранен сътрудник Алп Навруз, който става извънредно известен след дебюта си в „ Госпожа Фазилет и нейните дъщери “.

Не пропускайте новия премиерен сериал „ Не пускай ръката ми “ от 18 октомври, понеделник, 21.00 ч. по DIEMA FAMILY.
 Не пускай ръката ми DIEMA FAMILY
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР