Истории за срещи с русалки могат да бъдат намерени в

...
Истории за срещи с русалки могат да бъдат намерени в
Коментари Харесай

Срещи с Оранг Икан – русалките от Индонезия

Истории за срещи с русалки могат да бъдат открити в съвсем всяка страна. В Индонезия такива същества се назовават ​​Оранг Икан (Orang Ikan). Има един изключително забавен случай за срещна с тях през 1943 година, в района на островите Кай, провинция Малуку.Кайските острови са известни с красивите си пясъчни плажове и тук с право, може да се направи филм за „ живота в Рая “. Но, през 1943 година тук е имало война и японски отряд каца на един от тези острови.Почти незабавно бойците почнали да приказват, че виждат странни същества да плуват във водата край брега. Те описали, че имат ръце и лица, като на човек, само че устата била доста необятна и приличала на устата на шаран.Тези същества едвам достигали метър и половина. Кожата им била розова, а на главите им имало нещо като шипове. В същото време, за разлика от класическите русалки, те имали елементарни човешки крайници, а не рибни опашки.Тези същества, най-много се забавлявали в дребни лагуни или във води покрай плажовете. Стилът на плуване изглеждал на японците като бруст. Една нощ, един от бойците отишъл да плува и видял създание в пясъка, което в началото било като комплицирано с дете.Но когато се обърнало към него, той видял, че чертите му не са човешки. Веднага по-късно, създанието се втурнало във водата и изчезнало от погледа. Войникът се взирал във водата за известно време, само че съществото повече не излязло на повърхността.
Когато бойците се срещнали с локалните поданици и ги разпитали за тези морски създания, те споделили, че тези същества се назовават ​​Оранг Икан. Оранг значи човек, а Икан значи риба.Според локалните риболовци, тези човеко-риби от време на време попадали в мрежите им. Японците ги помолили да ги уведомят, в случай че това се случи още веднъж.

 a2 3 - Срещи с Оранг Икан - русалките от Индонезия
Една вечер, сержант Таро Хориба бил извикан в прилежащото село. Когато дошъл там му споделили, че мъртъв Оранг Икан е бил изхвърлен на брега и, че е бил трансфериран в хижа от селото.Хориба отишъл да огледа тялото. Той разказва създанието с дължина 160 см, с червеникавокафява коса до раменете. На врата имало остри шипове, лицето било доста грозно. Приличало по-скоро на разположение на маймуна, с пай нос, необятно ниско чело и дребни уши. Устата била безлична и необятна като на риба, а зъбите в устата били доста дребни, само че остри като игли.Пръстите на съществото имали мембрани, а останалата част от тялото била покрита с нещо, наподобяващо на водорасли.Сержант Хориба не можел да разбере какво е това създание. Никога преди не бил чувал за такива същества и гледката на това творение го плашела.За страдание, Хориба не направил никакви фотоси или рисунки на откритото създание, а когато се върнал в Япония, никой не повярвал на неговата история. Бил подиграван и го считали за измамник.Независимо от скептицизма на някои, в Индонезия споделят, че Оранг Икан съществува.Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР