Истории на участници в Програмата за извънземни хибридни деца …Едни

...
Истории на участници в Програмата за извънземни хибридни деца …Едни
Коментари Харесай

Истории на участници в Програмата за извънземни хибридни деца

Истории на участници в Програмата за извънземни хибридни деца …Едни от най-странните теории за извънземните са техните хипотетични опити за развъждане на хибридни деца, т.е., деца с извънземно-човешка ДНК (HiddenTruth.site).Много уфолози считат, че такава стратегия съществува. Много хора, отвлечени от извънземни, са уверени, че са им взели семенен материал или яйциклетка, с цел да основат хибридни бебета.Твърдят, че извънземните изкуствено осеменяват земни дами с хибридни ембриони и по-късно им лишават родените бебета.Понякога, се появяват такива странни и причудливи истории, в които мъчно биха повярвали даже 100 % вярващите в извънземни и техни отвличания.Представяме Ви три истории, за които сами преценете дали ще повярвате или ще приемете за неистина.
Хибриден близнакЕдин от най-лудите случаи за тези хибридни извънземни стратегии е история, разказана от жена на име Синтия Крофорд от Апачи Джънкшън (Apache Junction), Аризона.

 1 600x321 - Истории на участници в Програмата за извънземни хибридни деца
Тя твърди, че от раждането си постоянно е имала „ нещо “ особено. Родена е със сестра близначка, само че при раждането й липсвал околоплоден мехур, който съгласно нея, лекарите в никакъв случай не са записали.Също по този начин се твърди, че в нея лекарите са разкрили необикновени порести кости и през целия си живот е имала чести здравословни проблеми, които сестра й в никакъв случай не е изпитвала.Освен това, тя има разнообразни душевен качества и постоянно сънува кошмари за похищение от извънземни.Синтия подозира, че тези сънища в действителност са фрагменти от същински мемоари, които са потиснати в съзнанието й, само че от време на време изплуват на повърхността.Тя стига до заключението, че е резултат от комплициран, скришен опит за разбъркване на извънземна и човешка ДНК, с цел да се сътвори хибрид. Уверена е, че в гените си има ДНК не на една извънземна раса, а на две.Твърди, че нейният татко й е споделил, че е основана в лаборатория и изкуствено сложена в утробата на земна майка. Именно заради тази причина, тя е отвличана през цялото си детство, с цел да могат да учат нейния прогрес с израстването.В допълнение, Синтия споделя, че американските управляващи са знаели за този опит, и че в ранна детска възраст е била постоянно отвеждана в секретни институции, където са й правили медицински проучвания и са я преглеждали.Жената споделя: “Аз съм резултат от държавен опит. Баща ми ми сподели за това. Той работеше с държавното управление на Южна Корея и експериментираше с извънземни устройства, открити при аварирали извънземни кораби.Майка ми беше дрогирана като част от програмата и беше оплодена.Поради тази причина, моята човешка ДНК е 34 % и имам доста порести кости, типични за моето извънземно семейство. Има доста извънземни раси – Zuma Zeta, High White Zeta, Blue Arcturian. Обичам ги всичките. Влагам силата им в моите статуи. ”

 Скулптури на Крофорд
Скулптури на КрофордВсъщност, Синтия Крофорд е известна със своята необикновени скулптурни произведения, както и с присъединяване си в многочислени Конференции за НЛО, където споделя прекарванията си.Крофорд умира през 2017 година от мозъчен израстък, като оставя отворена мистерията …Четете още: Жена е в контакт със Сивите от детството си и назовава себе си хибридно детеИсторията на Еди ПейджДруг сходен случай, който получи необятна популярност, е казусът с Еди Пейдж. Той е роден като Томи Колман-младши, във Флорида. Бил осиновен в ранна възраст, а животът му е изпълнен с разнообразни странности.Всичко стартира с многочислени наблюдения на НЛО с форма на бумеранг, които той вижда като юноша. Но, нещата ще станат още „ по-ярки “, когато се причислява към американския морски корпус и е изпратен във войната във Виетнам през 1972 г.Той споделя, че е бил в елитна група на специфичните секрети служби с задача да убият виетнамския министър председател.Според Пейдж, нещо се обърква и той ненадейно бил атакуван от виетнамци, които изскочили от храстите и по-късно примрял. Когато се събудил, му се сторило, че са минали единствено няколко минути. Той лежал в зелено оризово поле, облечен със зелената си униформа, само че без оръжие и съоръжение.Докато той се опитвал да разбере какво се е случило, военни хеликоптери кацнали до него. От тях изскочили американски бойци и почнали да го разпитват.Оказва се, че полето е на повече от 500 благи от мястото, където е примрял, и че са минали цели 11 дни, откогато е бил атакуван. Време, за което той въобще няма спомен.Военните му споделили, че има извънредно положение на вътрешните органи и ненормална кръвна група. Пейдж твърди, че са маркирали медицинските му досиета като „ Нечовешки “.В последна сметка, той е освободен и му е разрешено да се върне към естествения граждански живот. Никога не му е казано за какво е попаднал в това оризово поле и какво се е случило през тези 11 дни неявяване.Това са много странни неща, само че след това стават още по-странни …

 Кадри от видеоклип, в който Еди Пейдж споделя своята история
Кадри от видеоклип, в който Еди Пейдж споделя своята историяГодини, през които е преследван от това минало, Пейдж взема решение да се подложи на регресивна внушаемост, с цел да се опита да възвърне случилото се през тези 11 дни.„ Спомнил си “, че задачата им се провалила и цялото му поделение било убито. Самият той, бил взет от извънземни от звездната система Плеяди, безусловно под носа на нападателите.Но, за какво са го създали? Мъжът изяснява, че са го избавили, тъй като е част от тяхната стратегия за хибридни бебета, която се реализира със съдействието на държавното управление на Съединени американски щати.Пейдж споделя, че е научил, че е един от 32-те клонинги в опита, състоящ се от 21 дами и 11 мъже, от които единствено 8 са оживели до зрелост, което го прави един от последните.Той споделя, че от този момент непрестанно е преследван от неидентифицирани сътрудници, и че има медицински досиета в поддръжка на изказванията си. Тоест, тези документи разказват странните му вътрешни органи и аномалии в състава на кръвта.Дали това е правилно, към момента не е известно, защото никой не го е тествал по-късно …Майки на хибридни децаПрез 2016 година, две дами декларират, че са майки на извънземни хибридни бебета, родени от загадка стратегия. Бриджит Нилсън и Алуна Верс споделят, че неведнъж са били отвличани от извънземни и са били принуждавани да заченат хибридни бебета, като част от строго секретна стратегия. Бриджит твърди, че всяка от тях има към 10 такива деца.Жените описват, че в този момент тези деца живеят с извънземните си татковци на борда на големи галактически кораби, и че поддържат постоянен контакт с тях. Твърдят, че има доста други дами, които са имали такива деца, само че те даже не са наясно с това, защото всичко се е случило в положение на сън.Двете дами споделят, че бащите на хибридните деца принадлежат към извънземен тип на влечуги, и че децата им имат влечугоподобни черти и огромни черни очи.Може да се смеем и да се подиграваме на сходни известия. Лесно е да ги преценим като приказки или нелепости, които могат да бъдат прочетени в новинарските таблоиди и в действителност, може би те са плод единствено на неспокойни мозъци и въображение.Независимо от това, сходни послания са необятно разпръснати и притеглят вниманието на от ден на ден хора, в това число образовани такива. Нека се замислим – в случай че част от това е действително …?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР