Историческият бойкот на играчите на Милуоки снощи разпали цялата Национална

...
Историческият бойкот на играчите на Милуоки снощи разпали цялата Национална
Коментари Харесай

Дискусията на играчите: Лейкърс и Клипърс бойкотират сезона в НБА


Историческият протест на играчите на Милуоки нощес разпали цялата Национална Баскетболна Асоциация. Както е известно, баскетболистите на “елените” взеха решение да не излязат на паркета за мач №5 от четвъртфиналната серия против Орландо в символ на митинг против стрелбата по чернокожия Джейкъб Блейк. Той е бил прострелян 7 пъти в региона на гърба от служител на реда, жив е, само че е неподвижен.

В 3:00 часа българско време се организира първата полемика сред баскетболистите в “балона” в “Дисни Уърлд”. ESPN и The Athletic оповестяват, че двата калифорнийски тима и любимци на Запад - Лос Анджелис Лейкърс и Лос Анджелис Клипърс, са подготвени мигновено да изоставен кампуса, бойкотирайки плейофите. Всеки един от останалите отбори е подготвен да завърши сезона.

The Clippers and Lakers voting on perhaps not continuing with the season was considered more of a polling, than a final vote, sources tell ESPN. The resumption of the playoffs remains still up in the air.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn)
Срещата сред играчите обаче е имала “грозен” край, като ще има нова такава по-късно през днешния ден. Звездата на Лейкърс ЛеБрон Джеймс е напуснал полемиката пръв, а след него са си тръгнали както съотборниците му, по този начин и баскетболистите на Клипърс. Освен спомагателна полемика сред играчите, през днешния ден ще се организира и среща сред Борда на шефовете на НБА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР