Историческата първа титла на Филаделфия ийгълс не бе единственото запомнящо

...
Историческата първа титла на Филаделфия ийгълс не бе единственото запомнящо
Коментари Харесай

Том Брейди няма да отказва, ще се бори за рекордна 6-та титла

Историческата първа купа на " Филаделфия ийгълс " не бе единственото запаметяващо се събитие в тазгодишното издание на " Супербоул ".

След срещата 40-годишният куотърбек на " Ню Ингланд Пейтриътс " - Том Брейди, който този път бе от губещата страна, разгласи, че ще играе още един сезон в търсене на рекордната шеста купа.

Освен Брейди, с пет шампионски пръстена е някогашният куотърбек на " Сан Франциско " и " Далас каубойс " - Чарлз Хейли.

" Да, ще ме видите и в идващия сезон. Не мога да си показва да не играя ", разяснява звездата.

В навечерието на огромния конфликт Брейди бе определен за състезател на сезона в НФЛ за трети път след 2007 и 2010 година

При рекордното си осмо присъединяване на " Супербоул " той записа трето проваляне: " Очаквам да се върна, само че ще забележим. Минали са единствено 15 минути от края на мача. Трябва да се осъзная още веднъж нещата, само че не виждам за какво да не се върна ", добави американецът.

Треньорът на тима - Бил Беличик, удостовери, че ще води " патриотите " и през идната година.

Спортно-техническият шеф на " Пейтриътс " също разяснява оставането на Брейди, като акцентира, че куотърбекът има цялостната независимост да взема решение дали ще играе още един сезон или ще напусне, защото си е извоювал голямо почитание от страна на управлението.

Отборът на " Ню Инглънд Пейтриътс " обаче ще се раздели с две други основни фигури: Джош Макданиелс (координатор по нападението) и Мат Патрисия (координатор по защитата).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР