Историческата драма за най-известния френски император - Наполеон, на режисьора

...
Историческата драма за най-известния френски император - Наполеон, на режисьора
Коментари Харесай

Наполеон на Ридли Скот остава най-гледаният филм у нас трета седмица

Историческата драма за най-известния френски император - " Наполеон ", на режисьора Ридли Скот продължава да е най-гледаната в кината у нас, сочат систематизираните данни след предишния ѝ трети уикенд. Филмът, в който се наблюдава възходът на Наполеон към трона и постепенният му залез до остров Елена, отчита  към този момент 56 342 фенове и 773 491 лв. от билетите им, оповестява Българска телеграфна агенция.

На втора позиция е анимацията " Желание ". Пътуването на Аша в Кралството на желанията е споделено към този момент от 31 957 фенове, а приходите от билети са 396 315 лв..

Третото място е за първата премиера от предишния петък - японската анимация " Момчето и чаплата ". Търсеният от Хаяо Миядзаки контрастност сред суровата действителност на Втората международна война и магичния вътрешен свят на основните герои е забелязан от 5 304 фенове и има 70 781 лв. доходи.

На четвърто място е петият филм от поредицата " Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии ", който е от месец в кината. Първите години на станалия по-късно президент Сноу, които минават в тийнейджърски протест и любовен боязън в Панем, са гледани към този момент от 60 498 фенове, а парите от билети са 826 164 лв..

Пето място заема комедията " Забравената Коледа ". През втората седмица от престоя си на огромния екран разказът за Елиз, която има за задача да избави Коледа, преди празникът да бъде пропуснат, е с към този момент 8 675 фенове и 97 405 лв. доходи от билетите им.

Шеста позиция в топ 10 заема българският " Цената на властта ". Прочитът на Исидор Карадимов към света на задкулисието и властта, преплетени във кино лентата, са видели към този момент 10 678 фенове, а приходите са 132 464 лв. за десетте дни в кината.

Седми е хорърът " Черен петък ". Представената нова история за сериен палач след Деня на благодарността в Плимут, Масачузетс, от режисьора Илай Рот е към този момент втора седмица по екраните и има 8 988 фенове и 112 358 лв. доходи.

На осмо място е различен български филм - " Диада " на Яна Титова. Историята на 16-годишната Дида, дете на разграничени родители, попълващо изчезналите пари за пътешестване до майка си в Америка с предложение на съученичките й в заплатен уебсайт, е над месец по екраните и има 50 043 фенове и 587 848 лв. от билетите им.

Девето място заема съветската анимация " Котки в музея ". Пристигането на котката Винсън и мишката Морис в Ермитажа, където се сблъскват с котешкия отряд, който пази картините там, са проследени от 20 833 фенове и има 236 434 лв. доходи за месец в кината у нас.

Десето място е за френската биографична драма " Жан дьо Бари ". Пътят на графинята на Бари Жан Бекю до публична любовница на Луи XV са гледали 4 298 фенове, а за двете седмици приходите от билети са 48 113 лв..

Извън десетте най-гледани кино лентата е втората премиера от предишния петък. Българската драма " Немилосърдната хубавица " за набожен студент, който се озовава в приказно кралство, а кралицата се влюбва в него, е гледана от 763 фенове и има 8 285 лв. доходи. Френската сантиментална драма " Страсти в кухнята " събира 519 фенове и има 6 623 лв. доходи.

За предишния уикенд кино са предпочели да гледат 42 242 фенове. Миналата година по същото време филми са гледали 31 329 души.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР