Историческа. Именно тази дума най-често се използва сега във връзка

...
Историческа. Именно тази дума най-често се използва сега във връзка
Коментари Харесай

Путин окончателно свали маската на Запада

Историческа. Именно тази дума най-често се употребява в този момент по отношение на речта на Владимир Путин на церемонията по включването на четирите нови района в състава на Русия. Това е в действителност историческо и в толкоз доста аспекти, че даже не знаем по какъв начин да ги подредим.

Същността на казаното от президента е елементарна и грандиозна: " Великата историческа Русия " се завърна, подготвена е да си върне всичко, което счита за свое, и провокира груповия Запад, в който вижда зложелател - освен собствен, само че и на целият свят.

Но още по-удивителен - в случай че не и фрапантен - беше методът, в какви формулировки беше изразено всичко това. И те се оказаха оптимално директни и твърди. Което приказва единствено за себе си, защото Владимир Путин е юрист, той е прочут с деликатния си асортимент на думи и злост към мощните и нападателни говорни модели.

С днешното си изявление Путин сподели, че връщане обратно няма – нито за него, нито за нас. Всъщност, несъмнено, дълго време нямаше връщане обратно, само че доста хора продължаваха да се надяват, че някак си всичко ще се намести и уталожи. Тази година разсея и последните илюзии, че Русия ще успее да се контракти със Запада – в случай че не от човещина, то най-малко от здрав разсъдък.

Е, речта на президента най-сетне сложи точка по въпроса, защото всичко беше наречено с точното му име.

В лицето на западния естаблишмънт и съответно на Съединени американски щати, светът си има работа с канибал, който епохи наред живее за сметка на по-слабите, поробва ги, унищожава ги и ги унищожава, без да заобикаля никакви способи - геноцид, безчовечен бомбардировки на градове и нуклеарни удари. Но в този момент тази система е към своя край и канибалът е станал по-опасен от всеки път, тъй като оцеляването му е заложено на карта - и в името на своето избавление той ще извърши всяко закононарушение.

Описвайки ръководещите кръгове на Запада, Путин употребява думи като " расизъм ", " неоколониализъм " и даже " сатанизъм ". Той намерено разказа Германия, Япония и Южна Корея като страни, окупирани от Вашингтон, а европейските елити като предатели на своите нации. Путин сподели, че Съединените щати шпионират водачите на васални страни освен в офисите им, само че по домовете им. Той непосредствено, без никакво двусмислие, упрекна англосаксонците в бойкот на “Северните потоци ”, който цели деиндустриализацията на Европа и унищожаването на общоевропейската инфраструктура.

Речта на Путин се оказа оня извънредно необичаен случай, когато думите отекват в главите и сърцата на хората по цялата планета. Все отново изявленията на политиците нормално имат ясно избрана и не прекомерно необятна целева публика. Да, това е разбираемо: мъчно е, съвсем невероятно е да се намерят общи тематики, които да допрян нервите на хора с изцяло друг статус във всяко кътче на планетата.

Путин съумя.

Това обаче беше реализирано на първо място самият групов Запад, който доближи такава степен на чудовищност, че от ден на ден даже личните му жители изпитват към него неприязън и даже омерзение. Достатъчно беше съветският президент да напомни зверствата на агресорите, потреблението на оръжия за всеобщо поразяване, безмилостното източване на всички запаси от колонизаторите, наркоманизирането на цели народи, чудовищните опити върху хората, унищожаването на обичайните просвета и доста повече.

В същото време елементарното население на груповия Запад е в доста връзки в същото състояние като обществата на незападните страни, които се пробват да лишат от суверенитет по всевъзможен метод. Във всеки случай в речта на съветския президент има защо да се замислят жителите на „ ръждивия пояс “ на Съединените щати и английската междинна класа, която е застрашена от заледяване тази зима, и континенталните европейци, които толкоз безогледно и бързо бяха спуснати в новите „ тъмни епохи “. Реалността стартира постепенно да прониква даже в изцяло напудрените с агитация мозъци.

Но главният получател на речта на президента Путин, несъмнено, бяха неговите съграждани и сънародници – „ Велика историческа Русия “. Защото точно те – ние – ще би трябвало да се надигнем в идната борба не на живот, а на гибел с груповия Запад – тъкмо както нашите предшественици в продължение на хиляда години.

И неслучайно в една от първите си тези президентът съобщи, че протичащото се – влизането на новите райони в състава на Руската федерация – е вечно. Русия се върна на тази земя, при своя народ и няма да си тръгне назад. Тук няма какво да обсъждаме.

Е, Москва, несъмнено, е подготвена за договаряния с Киев - и даже, може да се каже, упорства за тях. Въпреки че украинският отговор на това обилно предложение беше незабавно явен - и той последва. Както и реакцията на Запада.

Маските са свалени, същността на нещата и процесите е оголена. Русия още веднъж се бори за своето оцеляване и още повече за оцеляването на света, тъй като този път Западът, в случай че му се даде късмет, ще изгори всякаква опция за себе си. Така че имаме единствено веднъж - напред.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР