iStock Сравнително наскоро експертите стигат до извода, че 18-и януари е

...
iStock
Сравнително наскоро експертите стигат до извода, че 18-и януари е
Коментари Харесай

Днес е син понеделник, ето защо денят е опасен

 iStock Сравнително неотдавна специалистите стигат до извода, че 18-и януари е най-депресиращият ден за настоящата година. Астролозите към този момент дефинираха кои са най-опасните дни през сегашния месец, само че към тях може да се добави и 18-то число, което мнозина считат за не по-малко отрицателно. Не звездите и планетите са отговорни за неподходящата му природа обаче, а личните ни мисли, написа " една.бг ".

Какво е " наследник понеделник “?

На 18 януари 2021 година ще изживеем най-депресивния ден в годината, наименуван " наследник понеделник “. Стана известно, че третият понеделник на януари е рисков ден. Защо специалистите по биоенергия стигнаха до този извод?

Според проучванията към третия понеделник от новата година множеството хора стартират да мислят за провокациите, пред които ще се изправят тази година. По това време доста хора също стартират да си спомнят какъв брой ужасно е било по празниците и усещат, че не желаят да се връщат назад към работата и рутината.

Втората причина са финансовите проблеми след празниците. Тревогата за парите постоянно е доста мощна, тъй като никой не желае да навлиза в задължения. Трудно е и за тези, които пазят фигурата си, тъй като след празниците постоянно натрупваме непотребни килограми. Според статистически изследвания тъкмо в " синия понеделник “ хората купуват медикаменти по-често, а запитванията за намаляване в търсачките са видимо по-чести.

Как да преодолеем " синия понеделник “?

Най-важното предписание за всички хора, без изключение, е да не мислят за предишното. Това важи изключително за тези, които постоянно се тормозят за дреболии. В средата на януари нормално е по-добре да не си спомняте неприятното. Ако ви нападна подтиснатост на 18-и януари, по-добре направете нещо прелестно - хоби или диалог с околните.

Най-добре е в този понеделник да не се преуморявате. Първо, несъразмерната работа оказва отрицателно въздействие върху настроението. В положение на отмалялост всеки човек отчасти губи способността да мисли оптимистично. Нещо повече, на 18-и януари се чака разстройване в магнитосферата, което може да се развие в пълноценна магнитна стихия. Това доста ще утежни обстановката. В такава среда работата ще стане още по-трудна. Днес почивайте, доколкото е допустимо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР