iStock Ако ситуацията бъде анализирана многопластово, ще видим една поредица от

...
iStock
Ако ситуацията бъде анализирана многопластово, ще видим една поредица от
Коментари Харесай

Експерт по зависимости: Не наркотиците убиха Милен Цветков, уби го арогантността

 iStock " Ако обстановката бъде оценена многопластово, ще забележим една поредност от фактори, които сигурно обуславят този извънредно драматичен случай. Очевидно е, че зад кормилото е човек, който е извънредно несъответстващ към този миг ". Това съобщи пред " Нова ТВ " специалистът по лекуване на зависимости доктор Александър Канчелов.

Според него информацията, която е обявена към този миг, е прекомерно нищожна, само че прочувствената зареденост на обществото е доста остра. Именно заради тази причина, той изрази религия, че казусът ще бъде разнищен уместно.

" Реалната картина е, че това е една обстановка при която човек не може да повярва на очите си. Това е оттатък границата на безумието. Ако се позоваваме единствено на информацията, че проби са разкрили съществуването на няколко наркотични субстанции при водача – това ще бъде доста подвеждащо. Според мен би трябвало да разгледаме този случай изцяло. Изключително мощен и безценен автомобил в ръцете на един млад, неузрял човек, който използва вещества отдавна ", сподели специалистът.

" Всъщност би трябвало да кажем, че не опиатите убиха Милен Цветков, умъртви го арогантността. Аз съм уверен, че този човек не е тръгнал на разходка с приятелите си, с цел да извърши нещо ужасяващо. Но предпоставките това да се случи в доста условия са налице ", добави доктор Канчелов.

Той е на мнение, че фактът за откритите няколко наркотични субстанции не споделя нищо повече. " Не знаем в какви количества са били използвани, не знаем по какъв начин са комбинирани и по какъв начин са повлияли на съзнанието. Ние обаче виждаме резултата върху държанието и нулевата реакция. Не са нужни доста пояснения ", добави доктор Канчелов. 

Информацията, която беше оповестена, изрично потвърждава, че това не се случва за първи път при този юноша.

" Ние приказваме за зараза от един вирус. Законът не може да бъде затруднение пред следствията от безотговорното държание, в случай че обществото не узрее задоволително, за да възпитава хора. Това би било предварителна защита на безотоворното държание ", приключи доктор Канчелов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР