Истинското насилие в училище и детските градини е насилието над

...
Истинското насилие в училище и детските градини е насилието над
Коментари Харесай

Юрист: Истинското насилие в училище е над учителите

„ Истинското принуждение в учебно заведение и детските градини е насилието над учителите. Това, което българският преподавател прави в ситуацията, в което обществото го е сложило, е героизъм ”. Така юристът проф. Атанас Семов разяснява последните разгласени случаи на тормоз над деца от преподаватели и настояванията на родители за видеонаблюдение в детски градини и учебни заведения.

" Ако сложим камери, ще бъдем много сюрпризирани от това, което ще научим за личните си деца, тъй като – би трябвало да си признаем - ние отглеждаме келешчета. Работата на учителите с тях е трагично сложна ”, добави Семов.

Според него монтирането на камери ще накара преподавателите да се усещат преследвани като нарушители и ще отхвърля младежите от тази специалност.

От своя страна един от участниците в митингите против насилието в детските градини – Мария Маринова, съобщи, че похищенията против деца не са единични случай.

„ Това е обществена скрито, само че за жалост, няма по какъв начин се потвърди. А доста сигнали прашасват в институциите ”, сподели Маринова. /Nova TV
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР