Истинското измерение на богатството не е във финикийски знаци, пише

...
Истинското измерение на богатството не е във финикийски знаци, пише
Коментари Харесай

Блогър разкри как да станем богати

Истинското измерение на благосъстоянието не е във финикийски знаци, написа в блогърът Марк в marcandangel.com. Всеки от нас може да стартира да построява най-важното си положение, като последва тези 8 напълно безвъзмездни, само че извънредно скъпи уроци: 
1. Осъзнай, че дребните неща са същински огромните неща! Винаги търсим нещо по-добро. Вечно желаеме да имаме повече. Днес се радваме малко на това, за което сме мечтали през вчерашния ден, и прекомерно бързо започваме да желаем нещо друго отсега нататък. Но по този метод не съумяваме да осъзнаем, че разполагаме с най-хубавото, на което в миналото сме могли да се надяваме. Чак когато изгубим всичко (материални богатства, връзки) осъзнаваме какъв брой са били огромни дребните неща, написа " Мениджър Нюз ".

2. Съгласи се с обстоятелството, че не можеш да контролираш всичко! Единственото, което можем да управляваме, са изборите, които вършим и това до каква степен ще позволим на страха да дефинира живота ни.

3. Работи над неуспехите си! Успехът не е умеене, а позиция на самообладание и неизменност. Разликата сред това да печелиш и да губиш най-често се състои в това просто да не се отказваш.

4. Не позволявай на страховете си да вземат решенията ти вместо теб самият! Имай религия, че нещо някъде там има проект за теб, който ще ти се разкрие когато настъпи верният миг. Последвай възможностите си.

5. Защитавай се! Прави го, като не разрешаваш на хора, създали доста малко за теб, да поемат контрола върху възприятията и страстите ти. Никога не плачи за тези, които не правят оценка цената на сълзите ти.

6. Настрой се да бъдеш благополучен! Ако самичък искаш да бъдеш печален, никой в този свят не може да те направи благополучен. Но в случай че искаш да се радваш на живота, никой не може да ти отнеме чувството за благополучие.

7. Освободи се от вътрешното възмущение! Ще започнеш да се възстановяваш и да растеш единствено когато се освободиш от предишното и гнева. Това ще стане когато простиш на другите и когато си простиш за грешките. Всеки ден може да бъде ново начало.

8. Фокусирай се върху позитивното! Всичко е въпрос на настройка. Когато нещо неприятно ти се случи, можеш да се самосъжаляваш или да възприемеш обстановката като подарък. Тя е или опция за напредък или затруднение пред растежа ти. Ти избираш. Имай поради обаче, че без значение какъв брой си пътувал и какви хора си срещнал в живота си, вярата постоянно те чака някъде.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР