Истинско шоу се разиграло зад кулисите на Сървайвър. Най-интересното от

...
Истинско шоу се разиграло зад кулисите на Сървайвър. Най-интересното от
Коментари Харесай

Снежана Макавеева заби любовница по време на Сървайвър

Истинско шоу се разиграло зад кулисите на " Сървайвър ". Най-интересното от риалити формата е останало прикрито за феновете, а някои от участници са срещнали нови половинки във формата. И не става въпрос за Татня и Благой Георгиев, нито за Ермина и Цецо. 

Запознати със протичащото се зад кулисите в Доминикана разкриха, че актрисата Снежана Макавеева е намерила сродна душа в лицето на една от жените оператори в шоуто. 

 undefined

Снежана Макавеева

Но тази обич се оказала мъчителна за различен участник в шоуто, а точно трикратната шампионка по кану-каяк Станилия Стаменова. Останалите участници подозирали, че спортистката има по-различни благосклонности към актрисата и това била повода да й подари имунитета си, с което подписа моменталното си отпадане. 

На финала, когато всички участници се събрали във вилата, където били настанени, Станилия откачила и почнала да блъска и троши. Причината била, че Снежана ясно й посочила, че не споделя възприятията й. Сърцето й било прободена, откакто научила, че е завъртяла главата на една от операторките там. Тази история я описват останалите участници на другари при идването си в България. 

 undefined

Геновева Иванова

Снежана не е единствената, която е срещнала любовта на острова. Геновева също се задявала с един от операторите. " Криеха се в джунглата да снимат анонси, само че нейните бяха най-дълги. Нямаше ги с часове ", съскат съплеменниците й. 

Предстои да забележим дали двете дами ще се задържат с тръпките си от Доминикана и дали ще прераснат в освен това от облекчаване на нагона в изолирана среда, в каквато бяха сложени в " Сървайвър ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР