Истинският гарант на демокрацията са протестиращите. В България има гражданско

...
Истинският гарант на демокрацията са протестиращите. В България има гражданско
Коментари Харесай

Петков на протеста: Вие сте гарантът, че България ще има европейско правителство

Истинският поръчител на демокрацията са протестиращите. В България има гражданско общество, което като види офанзива към демокрацията, идващия след обяд цялостни площада, това е същинската гаранция, че това което съумяваме да променим, ще остане променено. Това съобщи Кирил Петков от Политическа партия на митинга пред президентството.

Хората, които желаят да върнат старите служби за сигурност, действително усещат, че губят историческото си време. Има няколко стотин хиляди българи, които споделят България е европейска страна, България има потребност от европейско държавно управление и България няма път към Евразия и Изтока, уточни Петков.

Асен Василев сподели, че Европа е на кръстопът, спуска се нова желязна завеса в Европа, която разделя Европа на две – Европа свободна, демократична просперираща или Европа на някогашния Съветски съюз. Националните предатели са тези, които желаят да отклонят България от това да стои от вярната страна на тази желязна завеса.

Весела Чернева е експерт, същински българин, заставаме на 100 % зад нея. Всичките служби се пробват да употребяват нейното име по неверния метод, сподели Кирил Петков.

Идва смяната и при службите, те употребяват всички способи с прокуратурата, подслушвания, с цел да не се случи тази смяна. Трябва службите да знаят, че промените при тях са неизбежни, България има потребност от работещо държавно управление и системи и ние ще го създадем. Вярвам, че тези хора са гарантът, че България ще има европейско държавно управление и то ще направи промените по този начин, че да бъдем част от Шенген и еврозоната. Тези, които се пробват да подслушват, да се пробват да споделят, че мирът в Европа е да си заврем главата под храстите, няма да стане.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР