Истински звяр сред автомобилите подкара снахата на Аня Пенчева –

...
Истински звяр сред автомобилите подкара снахата на Аня Пенчева –
Коментари Харесай

Снахата на Аня Пенчева с кола за 150 бона

Истински звяр измежду колите подкара снахата на Аня Пенчева – Ива Русинова. Дали родната актриса е помогнала финансово на хубавицата да се снабди със свръх скъпата кола, не се знае. Но сумата сигурно е непостижима за гаджето на Ангел Караньотов.

С модифицирано Audi Rs5 за 150 000 лв. се фука Ива Русинова в обществената мрежа и раздвоява мъжката публика – на колата ли да се радват, на дамата ли…

Както „ Галерия “ писа, гаджето на сина на Аня Пенчева е професионален дрифтър, шампионка в не едно и две надпревари, а редом с това има онлайн бутик за спортни облекла. И макар разнообразните сфери, в които се развива, сама не би могла да си разреши кола за 150 бона.

Като четирикратен европейски първенец по супермото Ангел Караньотов също не може да се похвали със постоянни приходи и чак такива благоприятни условия. Според осведомени Ива просто се е снимала с тузарската кола на някой от сътрудниците си и е решила да се изфука „ за илюзия на съперника “.

Други не отхвърлят опцията точно Караньотов да й е закупил Audi-то. „ Той си пада малко вманиачен. Като нищо да пръсне всичките си пари по една фуста “, клатят глава негови приятели.

източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР