Истински ужас преживя млада жена в петричкото село Рупите вчера.

...
Истински ужас преживя млада жена в петричкото село Рупите вчера.
Коментари Харесай

Семейно насилие в петричкото село Рупите: Баща вдигна брадва да убие дъщеря си, заплаши да изколи като пилци и полицаите, дошли на помощ 


Истински смут претърпя млада жена в петричкото село Рупите през вчерашния ден. Навръх Цветница, мъртво пийнал татко, подвигна брадвата и подгони родната си щерка с намеренине да я убие, научи Struma. com. 23-годишната Любомира С. съумяла да избяга под паника и да се скрие при съседите си, които извикали полиция. Пристигналият полицейски патрул направил опит да укроти развилнения се мъж, само че не съумели.

Васил размахвал брадвата против тях и се заканвал да ги изколи като пилци, в случай че влязат в двора му. Ситуацията била изключително трагична и се наложило пристигналият на място полицейски екип да повика подкрепление. Така след час увещания и приложимост на мощ, по-късно развилненият се мъж е арестуван.

Васил С. е задържан и оставен за 24 часа в полицейската клетка. Дали прокуратурата и съдът ще го оставят за по дълго време в ареста ще забележим. Според осведомени обаче не за първи път Васил тероризира фамилията си, заплашвайки ги по всевъзможни способи.
П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР