Истински смут настъпи във Великобритания покрай дългоочакваното завръщане на корта

...
Истински смут настъпи във Великобритания покрай дългоочакваното завръщане на корта
Коментари Харесай

Смут на Острова покрай завръщането на Мъри

Истински ужас настъпи във Англия около дълго чаканото завръщане на корта на носителя на 3 трофеи от “Големия шлем” и някогашен международен номер 1 Анди Мъри. Военновъздушни сили излезе с материал, че шотландецът може и да не се завърне в края на май, като е отменил присъединяване си в две корпоративни демонстративни събития.

Andy Murray injury comeback likely to be delayed https://t.co/5tU1EnpMog
— BBC News (UK) (@BBCNews) May 8, 2018
Мъри бе декларирал и наличието си в шампионата от сериите “Чалънджър” в Лафбъро на 21 май, само че съгласно Военновъздушни сили и това е под въпрос. Други медии в Англия и в международен мащаб раздухаха до такива пропорции информациите на публичната телевизия, че надали не излезе, че Мъри няма да взе участие в “Уимбълдън”.

Наложи се майка му Джуди да гостува в предаването на Виктория Дербишир по Военновъздушни сили, с цел да увери всички, че Анди прави всичко допустимо да се възвърне в точния момент и деликатно възнамерява идващия си ход. Той няма да се завърне на корта, преди да бъде изцяло подготвен за това, само че задачата му си остава да играе в сезона на трева. Тя бе запитана даже дали синът й мисли за преустановяване на кариерата, на което отговори: “Не мисля”, само че даже това изречение бе накриво от някои медии, опитващи се да вменят в допълнение подозрение и да потърсят евтина сензация. Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР