Истински скандал се е разиграл днес на коалиционния съвет на

...
Истински скандал се е разиграл днес на коалиционния съвет на
Коментари Харесай

Скандал на коалиционния съвет – Нинова предлага спешно да подарим на Русия 100 млн. кондома

Истински скандал се е разиграл през днешния ден на съдружния съвет на ръководещите партии. Бурята провокирала самата Корнелия Нинова, разкриха наши източници, осведомени с делата на социалистката. Като контра мярка за оказване на военна помощ на Украйна, Нинова внесла предложение България да помогне неотложно на Русия със незабавна доставка на 100 милиона презерватива. Според нея пратката имала филантропичен темперамент. Заради глобите, наложени от западния свят на Руската федерация три съществени производителя на кондоми изтеглили производствата си от страната, а вносът бил неразрешен. Кондомите изчезнали и от черния пазар макар че се търгували за 1 благ. рубли броя. Нинова се обосновала, че съветската нация е болна, захласната от бесове, мании и уплахи, а унаследяването им било рисково и пагубно за човечеството. Презервативите били единствения метод да се ограничи нежеланата популация, а светът да се защищити от нежеланото раждане на нови сходства на Путин.

„ След спасяването на българските евреи от лагерите на гибелта, това ще е най-хуманният акт, който можем да поднесем на човечеството. Подари презерватив – избави човечеството “, издигнала Корнелия новия девиз на солидарността. Тя настояла

България да отвори държавния си запас,

както и складовете с военновременни ресурси и да даде на Русия нужните кондоми. По нейна информация в запаса залежавали презервативи още от времето на Тодор Живков, изработвани от здрав каучук във видинските фабрики, посипани щедро с талк.

Истинската братска любов се демонстрира в такива тежки моменти, зове Нинова. Според нея младежката организация на столетницата към този момент е инициирала дарителска акция, а доста млади социалисти заявили, че непринудено се отхвърлят от използването на кондоми, с цел да има за съветските приятели. Акцията направлявал персонално младият Хрушчов, както галено назовават един от враговете на Сергей Станишев.

Корнелия Нинова е изразила терзание, че концепцията й евентуално ще срещне гневната опозиция на „ Демократична България “, които евентуално са част от американската интрига за затриване на съветската нация посредством изкуствено основания недостиг на презервативи.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР