Истински шок преживя майка с 6-годишно момченце в Пловдив, след

...
Истински шок преживя майка с 6-годишно момченце в Пловдив, след
Коментари Харесай

Мъже спасиха майка и детето ѝ, паднали в ледените води на Гребния канал в Пловдив

Истински потрес претърпя майка с 6-годишно момченце в Пловдив, откакто двамата паднали в ледените води на Гребния канал в града през уикенда. За благополучие в този миг наоколо се разхождало семейство с бебе. Бащата реагирал незабавно и влезнал във водата, с цел да избави майката и дребното дете. За случая описа очевидец на случилото се в обществените мрежи.

" Всичко стана за секунди. Детето тичаше напред и падна във водата. Майката стартира да пищи. Наблизо имаше мъж, който незабавно скочи да извади детето. Жената обаче също се подхлъзна и падна във водата. На помощ се притече и различен човек, който при опита си да помогне, също падна във водата. Така се оказахме с четирима души за избавяне ”, описа в ефира на Народоосвободителна въстаническа армия охранителят Васил Лесев.

Той и сътрудника му незабавно се отзовали и извадили хората от студената вода. " Разминаха се единствено с уплах. Бяха и измръзнали. Не се наложи да се вика кола за спешна помощ, защото всички бяха с коли и незабавно влязоха в тях на топло ”, добави охранителят Валентин Стоименов.

Това не е първият сходен случай в същия ден. " Към 1.45 ч. през нощта охранител видя двама от трима разхождащи се младежи на Гребния канал да падат във водата. Наши спасители са се притекли на помощ. Хората са извадени незабавно от водата. Извикани са полиция, кола за спешна помощ и Гражданска отбрана. Около случая обаче не се разшумя, тъй като не е имало очевидци. Но това не е казус ”, акцентира Димитър Палашев, шеф на Оперативна програма " Общинска защита " - Пловдив.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР