Истински музикален празник очаква почитателите на певеца Стефан Илчев в

...
Истински музикален празник очаква почитателите на певеца Стефан Илчев в
Коментари Харесай

Стефан Илчев с голям концерт в Пловдив


Истински музикален празник чака феновете на артиста Стефан Илчев в град Пловдив. Спектакълът ще се състои на 17 септември 2023г. ( неделя ) на сцената на Античния спектакъл с начало 21:00 часа.

Талантливият реализатор, който провокира възторг с първите си четири концерта в Бургас, Варна, Велико Търново и Стара Загора, ще показа пред публиката в Пловдив някои от най-обичаните български шлагери, като и авторски песни, спечелили доста самопризнания и награди.

Специални посетители на Стефан Илчев ще бъдат обичаните пловдивчани братя Аргирови, както и надарената певица Нора Караиванова.

Музикантът, който от известно време твори отвън България, се завърна в страната, с цел да изнесе поредност от концерти в огромните регионални градове. Турнето носи името „ Камино “.

Български музикант, артист, продуцент и актьор, Стефан Илчев е притежател на няколко музикални награди от локални и интернационалните музикални състезания. Завършва оперно пеене в Националната музикална академия, взе участие в оперни постановки като Тамино във „ Вълшебната флейта ” от В. А. Моцарт и други Победител в седмия сезон на телевизионното шоу „ Като две капки вода ”. Три сингъла, оглавили №1 в класацията на БГ радио – “Любовта ”, “Далеч от страха ” и “Игра ”. Топ сингли в класациите на iTunes България с “Любовта ”, “Далеч от страха ”, “Всичко за теб ” и други

На концерта в Пловдив, Стефан Илчев ще направи премиера пред публиката и на първата си италианска ария, която към този момент се излъчва по радиостанциите в Италия. Зрителите ще се насладят на едно извънредно музикално прекарване достигнало международните музикални стандарти, комбиниране от невероятни тон, светлина и изключителния глас на Стефан Илчев.

Билети за концерта се продават в билетен център пред Община Пловдив, каса на Античния спектакъл (вход от страната на АМТИИ) и касата на Туристическия информативен център на Римския стадион, в мрежите на Eventim и EasyPay, на https://stefanilchev.com/ и онлайн.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР