Истински кошмар преживяла на Свети Валентин фолкпевицата Малена. Навръх празника

...
Истински кошмар преживяла на Свети Валентин фолкпевицата Малена. Навръх празника
Коментари Харесай

Фолк певицата Малена отказа годеж! Гаджето й я натика в багажник

Истински призрачен сън претърпяла на Свети Валентин фолкпевицата Малена . Навръх празника на влюбените 17-годишната изпълнителка получила изненадващо предложение за брак от приятеля си, подплатено с пръстен и скъпо диамантено колие от обичаната й марка.

Певицата отказала изрично предлагането с претекста, че за такова нещо би трябвало доста повече от материално наличие. Мъжът се вбесил и я затворил за час в багажника на тузарското си Ферари за наставление. Благодарение на извънредно благия си манталитет Малена ycпяла да склони към този момент някогашния си другар да я пусне и да се стигне до цивилизована развръзка на обстановката.

„ Още съм дребна, не съм подготвена за брак. Той предлага материални неща без покритие. Бях доста уплашена и озадачена от реакцията му. Питах се за какво се случва всичко това. Залазих самообладание и съумях да го вразумя “, споделя пред „ България Днес “ русокосата хубавица, която е ученичка в 11-и клас и през юли ще навърши пълноправие.

Освен надарена и с трагични преживелици Малена се оказва и най-високата фолкизпълнителка. Тя се извисява на над 180 см над останалите в гилдията, и то без никакви токчета. И освен това. „ От дребна упражнявам тенис и конна езда до наши дни. През 2021 година паднах от коня и имах тежки физически и душевен последствия, само че се възвърнах. Години наред съм в художествената гимнастика при Илиана Раева, само че се отхвърлих поради контузия “, споделя Малена.

Две следващи години хубавицата е избирана във фондацията на Димитър Бербатов, написа „ България Днес “. „ Кандидатствах и ме одобриха. За избора повлияха премиите за поп и джаз пеене. Участия в разнообразни концерти, благотворителни мероприятия. Получих персонално от Камелия Тодорова и Васил Петров признанието за изключителна вокална техника и майсторство на значим конкурс в София. На него тя излезе и пя с мен дует на сцената “, споделя Малена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР