Истински фурор предизвика Криско на първия си лайв от турнето

...
Истински фурор предизвика Криско на първия си лайв от турнето
Коментари Харесай

Пускат втора дата за Криско в Чикаго

Истински възторг провокира Криско на първия си лайв от турнето в Съединени американски щати. Хитмейкърът започва обиколката си на 27 януари от Чикаго, градът с най-голяма българска диаспора, а потенциалът от спортния Escape Lounge бар бе разпродаден още към Нова година.

За да тушират нервността за билети, уредниците пуснаха втората дата и на 10 февруари стройният миньон от Габрово ще стреля със своята „ Базука “ пред още 300 души против $35 вход.

По време на престоя си в Чикаго рапърът е отскочил за селфи на 94-ия етаж на „ Джин Ханкок “, а при завръщането си за втория гиг ще се класира за маса в паметни заведения за хранене като Red Lobster и Signiture Room. В Лас Вегас Криско ще стреля с рими през днешния ден, а в идващите два дни ще снима клип към новия си сингъл, научи „ Монитор “. Близки до изпълнителя издадоха, че в Америка той е със своя приятел по оръжие и съучастник в Adamand Кирил Киров-Кико.

С режисьора се сближиха в „ Като две капки вода “ и оттогава Кико работи по всичките клипове на Криско. Лайфовете на звездата не престават към два часа, като за разлика от един фолк реализатор да вземем за пример той не опитва с носталгични кавъри (в Македония, където е суперпопулярен, Криско постоянно приключва лайфовете си с акапела на „ Македонско девойче “.

„ Публиката реагира най-емоционално на „ Шапка ти смъквам “, както и на „ Базука “, която слушам, че в България още малко и по кръщенета ще стартира да звучи. Бисовете са два. “, разясниха за „ Монитор “ очевидци на първия концерт на Криско в Чикаго.

източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР