Истински финансов удар е направил Ники Илиев с последния си

...
Истински финансов удар е направил Ники Илиев с последния си
Коментари Харесай

Ники Илиев направи 700 бона за месец със „Завръщане” - най-добрият филм в кариерата му, защото Саня не участва

Истински финансов удар е направил Ники Илиев с последния си към този момент филм – „ Завръщане ”, дочу HotArena. Само за месец той е събрал 700 хиляди лв. от продажба на билети на фенове в киносалоните. Много дребна част от тази забележителна сума обаче ще остане в джоба на режисьора, който е и продуцент и сценарист на лентата.

Ако някой е почнал да завижда на Ники Илиев, че е на път да стане милионер, с помощта на един-единствен филм, по-добре е да се въздържи. Оказва се, че „ Завръщане ” е същински касов взрив, само че не за своите основатели, а за кината, които го излъчват, и за разпространителите си. При първите ще отидат над 60 на 100 от всички пари, които филмът събира от билети, обясниха пред „ Уикенд ” продуценти. Известен % от останалата част от сумата ще влезе в касата на Би Ти Ви като пропагандатор и едвам след тези отчисления ще бъде ясно тъкмо какъв брой ще остане за хората, основали кино лентата. Груби сметки демонстрират, че това надали ще са повече от 130-150 хиляди лв., които ще бъдат разграничени сред тримата продуценти – Ники, Башар Рахал и Богомил Грозев. Това ще бъде тяхното възнаграждение за труда им по основаването на лентата, траял цяла година.

Въпреки че няма да стане богат със „ Завръщане ”, Ники е споделил със свои близки, че това е най-успешният му филм досега – и като финансови приходи, и във връзка с качеството. Затова е решил да прави продължение. Той към този момент е почнал да написа сюжет за развиването на историята на четиримата другари в лентата, които се борят да запазят къща в Стария Пловдив, застрашена от разрушение от дълготраен техен зложелател. Снимките щели да почнал идващото лято. Заради късия период секссимволът не губел време да се тюхка какъв брой богат е можел да бъде, в случай че не делеше приходите от труда си със своите разпространители, а се бил хванал крепко за работа. Предвидено е в продължението да вземат участие всички звезди от първата част – с изключение на Ники това са още Башар Рахал, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Диляна Попова, Евелин Костова и Искра Донова.

Ще се включат и други известни артисти, които ще трансфорат бъдещия филм в още по-силен магнит за фенове от този, който сега се върти в кината. Най-вероятно обаче измежду актьорите в „ Завръщане ” 2 няма да откри място досегашната съществена партньорка на младия режисьор – някогашната му брачна половинка Саня Борисова. В кино средите се майтапят, че „ Завръщане ” е най-хубавият филм в кариерата на Ники, тъй като е първият, в който тя не взе участие. Очаква се отсега нататък да има още доста заглавия без красивото лице на Саня, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР