Истински екшън се е разиграл снощи в Петрич след като

...
Истински екшън се е разиграл снощи в Петрич след като
Коментари Харесай

Ухажор отвлече с нож млада жена в хотел, но тя избяга

Истински екшън се е разиграл нощес в Петрич откакто млада жена е била отвлечена и застрашена с нож от собствен другар. Около половин час след среднощ в РУ-Петрич, 29-годишна жена от града е съобщила, че 28-годишен мъж от с. Маринка, общ. Бургас, който същата познавала, заплашвайки я с изострен предмет я отвел в хотелска стая в гр. Петрич.

Преди това мъжът, с който имали близки връзки неотдавна, гостувал в дома й, само че след това принудително я отвел в хотела. Тя желала да избяга и показала ловкост, като му споделила, че би трябвало да излязат, с цел да купят храна. Пристигнали в крайпътно заведение, където петричанката съумяла през телефона на продавачка да се обади на майка си.

Тя пък пристигнала бързо и извела щерка си, като алармирала в полицейското ръководство.От работещите по случая полицейски чиновници е тествано жилището на дамата, в което е открито към 0,49 грама наркотично вещество, реагиращо позитивно на амфетамин.

Проведени са незабавни издирвателни мероприятия, вследствие на които 28-годишният е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. За случая е известена ОП-Благоевград. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР