Истински бейби бум хвана родните звезди. Част от тях като

...
Истински бейби бум хвана родните звезди. Част от тях като
Коментари Харесай

Бейби бум: Гущерова и Жаси в очакване на 4-та рожба, Златка роди второ...

Истински бейби взрив хвана родните звезди. Част от тях като артиста Иво Аръков и първенеца по ски Алберт Попов се радват на първородни чеда, а пък плеймейтката Светлана Гущерова и Жасмина Тошкова са в очакване на 4-тите си наследници, писа " Телеграф ".


Многодетни

Светлана и нейната половинка Християн Гущеров чакат 4-тата си рожба. Третото дете на влюбените се роди едвам през април предходната година, а през 2023 година ще се роди правоприемник номер 4. Светлана настойчиво крие корема си на последните фотоси в обществените мрежи. „ Имаме проекти за още деца, а за това се изисква време, внимание и най-много обич. Винаги съм мечтала за огромно семейство. Готова съм за още едно дете “, разяснява преди време многодетната майка пред „ Телеграф “. Очевидно двамата не губят доста време и са решили наследниците им да са подбудени, с цел да могат хем да си оказват помощ, хем да си играят дружно.

Жасмина Тошкова, която преди години нашумя като асистентката от предаването „ Сделка или не “, сподели бременно коремче. Жаси също чака четвърто си дете. За щастливата вест се похвали самата тя в малко видео, което показа със своите почитатели в Инстаграм профила си и с усмивка съобщи, че още веднъж чака момиче. Припомняме ви, че русокоската е омъжена за сириеца Ариф Маджид и има три деца - две девойки и едно момче. Момченцето носи името Зaки Маджид, а момиченцата са Ариа и Изабела.

С три деца към този момент може да се похвали и световноизвестният български цигулар Веско Ешкенази, който разгласи, че е станал татко. 53-годишният Ешкенази показа фотография в формалния си профил във Facebook, с която заяви хубавата вест. „ Дъщеря ни Луиза Амели се роди на 17 май в 02.37 ч. в Амстердам! Стаси беше героиня! За нас това е най-големият подарък от живота и ориста “, написа музикантът, а под обявата валят поздравления и пожелания за новороденото бебе. Веско Ешкенази и Станислава Стоева са дружно от дълги години. Дъщеря им Луиза Амели е трето дете за Ешкенази. Той има двама синове - Артур и Виктор. Те са от първата му брачна половинка Ангелина Атанасова, която през 2004 година загуби борбата с рака.

Нестандартно

Иво Аръков стана баща за първи път преди дни. Актьорът кръсти сина си Тео на тъща си Теодора, разгласи пред „ Телеграф “ мениджърът му Кирил Кирилов. Приятелката на звездата - Габриела Николаева, е родила в столична болница. Раждането е протекло обикновено, без никакви затруднения. Новината пръв заяви самият Иво в обществените мрежи под формата на две сторита в Инстаграм. Младият татко несъмнено не го направи по обичайния за родния хайлаф метод, съгласно който се разгласява ръчичка или краче на бебето, а избра по-нестандартен и закачлив метод. Той показа две фотоси на стори. На първата е обичаната му Габриела. Към фрагмента Аръков написа: „ Поздравления за приятелката ми, която през днешния ден стана „ MILF “ (определение на британски за секси мамче). А на идната фотография младият баща качи себе си, като се дефинира като Sugar daddy.

За разлика от Иво, сътрудника му от Народния спектакъл Павел Иванов реши да скрие обстоятелството, че е станал баща. Той бе инцидентно оголен от екипа на „ На кафе “, в който демонстрираха по какъв начин тренира на открито с бебешко кошче, а на въпроса на кой е бебето, Павката с усмивка отвърна, че е негово, само че не пожела да разкрие повече детайлности. Той постоянно качва видеа в профилите си в обществените мрежи, на които демонстрира по какъв начин може да си баща за образец и в това време да успяваш и да тренираш. Павката сега интензивно поддържа форма, тъй като, както стана ясно, ще играе основна роля в идния филм за Гунди.

Актьорският състав от нови бащи се усили и с Христо Пъдев, който стана татко за повторно. Той и половинката му актрисата Цветина Петрова прегърнаха дребната Яна. Момиченцето се роди при започване на годината. Двамата към този момент имат наследник - Петър, който навърши две годинки преди седмица.

В началото на май плеймейтката Златка Райкова стана майка за повторно. Блондинката още веднъж роди наследник, на който даде името на татко му - Карен. За него това е първородно детенце. Първият наследник на плеймейтката е от някогашния й мъж Благой Георгиев, който носи неговото име Благой Георгиев-младши. Така Райкова към този момент си има и Карен Хачатрян-младши. Преди да роди, Злати разгласи, че нейната половинка няма да участва на раждането, а нейният избор е секцио.

Шампиони

На красивия празник Цветница първенецът по ски алпийски дисциплини Алберт Попов стана татко на момиченце. Развълнуваният баща заяви новината във Facebook, публикувайки сладка фотография с дребната ръчичка на новороденото бебе. „ На вчерашния празник посрещнахме Кая Алберт Попова. Тежи 3800 г, висока е 52 см и е доста чаровна “, разгласи той. Това е първо дете за 25-годишния ни състезател и неговата избраница Деница Чаева. Алберт разкри в свое тв изявление, че животът му радикално се е трансформирал, откогато е станал баща и към този момент има едно създание, което е по-важно от всичко. Шампионът няма проблем и със сменянето на памперси и даже се майтапи, че е в пъти по-лесно от карането на ски.

В очакване на първородна рожба е златното ни момиче Катрин Тасева. Тя чака бебе до дни от годеника си, който е предприемач. Сладкарският необут Станислав Сивков предложи брак на обичаната си малко преди Коледа пред елхата в центъра на Пловдив. Една от повода за даването на пръстена е точно упованието на общ правоприемник. Депутатът от ПП- Демократична България Мирослав Иванов и годеницата му Лена Бориславова оповестиха точно на Великден, че чакат бебе. Това стана ясно от обява на Иванов във Facebook. „ Христос Воскресе! С Лена и нашето малко дребосъче на път ви пожелаваме да сте здрави и благословени “. След изборите Лена разгласи, че се отхвърля от мястото си на депутат. След първото съвещание на 49-ото национално заседание депутатката подаде заявление за овакантяване на Народното събрание. Може би това е и повода, заради която Бориславова изиска да се откаже от депутатското си място.

На 52 Камелия прегърна бебе

На 52 години фолкпевицата Камелия стана майка. Изпълнителката на „ Залеза и зората “ гушна бебе и показа с почитателите си щастливата новина. Певицата дефинира мъничето като тяхното малко знамение, само че по този начин и не разкри нито пола, нито името на бебето. Безброй са и догатките към появяването на детето, само че Камелия заслужаваше това благополучие, имайки поради тежката й орис с опитите да стане майка в предишното.

" Най-горчивото беше, когато на рождения ми ден трябваше да направя аборт, чаках близнаци. И си споделих - с цел да се случи това нещо, или съм подготвена да го преживея, или това е моят белег, с цел да мога да продължа напред ", показа в минало изявление певицата.

Кубрат шокира с вест за двама наследници

В края на предходната година първенецът ни по бокс Кубрат Пулев изненада необятната общност и разгласи, че е станал татко за първи път. Той разкри, че си има щерка, която носи името Христина. „ Винаги съм желал момчета. И си споделях: Господи, дано да имам синове. Стана обаче по този начин, че първо ми се роди щерка. Първоначално бях запазен, само че признателен, че ми се е случило. А в този момент, в този момент тя просто ме топи. Топи ме. Чувството е неповторимо, толкоз мощно ме зарежда “, съобщи тогава гордият баща. На 2 февруари се сбъдна огромната фантазия на Пулев и той стана баща и на наследник, който е кръстен на един от именитите гладиатори в Римската империя - Спартак.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР