Истинската цел на завръщането на Васил Божков е бившият премиер

...
Истинската цел на завръщането на Васил Божков е бившият премиер
Коментари Харесай

Журналист: Бойко Борисов е истинската мишена след завръщането на Божков

Истинската цел на завръщането на Васил Божков е някогашният министър председател Бойко Борисов. Такова мнение изрази в студиото на Euronews Bulgaria журналистът Петър Карабоев. Той цитира юристите на предприемача, които настояват, че тяхната цел са двама души – Бойко Борисов и Владислав Горанов.

Журналистът разяснява и изявлението на съветския дипломат у нас  Елеонора Митрофанова за ТАСС , в което тя твърди, че „ антируските трудове в България са измислици под западно въздействие “ .

 

Интервюто на Митрофанова е заради „ Лукойл “ и заради Паметника на Съветската армия. Дадено е, за да подчертае на руската аудитория какво се случва. 

Руската дипломация се превърна в  пропагандна машина, ко я то повтаря тезите на Кремъл в чужбина .

Според Митрофанова, българските управляващи са нелегитимни. Тя споделя - българският народ харесва Русия. 

Обявяването за личност нон грата е доста тежко деяние, това изисква и ответна мярка. Русия е дъжава, с която би трябвало да се случи нещо доста значимо, с цел да свалим равнището под наличие на дипломат. Например, да се потвърди в съда, че руски агенти са опитали да отровят Емилиян Гебрев. Осъждат ги и споделят - ето, Русия убива хора на наша територия

Някои хора са принудени да работят за руските интереси, не за българските интереси. 

Руската връзка на Божков - той си пише с Пригожин преди 10 години, дано забележим обстоятелствата. Делото още не е влезнало в съда, дано забележим какво има. 

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР