Истинската цел на жената е да носи красота в света,

...
Истинската цел на жената е да носи красота в света,
Коментари Харесай

Мисията на жената е да озарява света с красота

Истинската цел на дамата е да носи хубост в света, тъй като дамата преобразява Вселената не толкоз с делата си, колкото с наличието си. Нейната хубост, женственост, честност въобще не са в килограмите и растежа, а в сияещите щастливи очи и в едно безкористно женско сърце, изпълнено с наслада, добрина и обич.

Нашият свят е хубав. Погледнете в близост – даже в мрачния зимен ден можете да откриете хубост. Всичко в близост е цялостно със съвършенство и хубост. Всяка жена неумишлено се стреми да поеме тази берекет и да украси своето витално пространство. От елементарни стени и покриви дамите основават уютни и извънредно красиви домове. Те оживяват пространството със свежи цветове, прибавят му светлина и тайнственост, мекост и топлота.

В същото време във всяка една от нас живее необикновен художник, тъй като нито един интериор не се повтаря едно към едно, всеки е неповторим.

Можем да украсим този свят по друг метод – със себе си.

Светещите от благополучие очи и летящата походка мигновено трансформират света. Гледайки такава лекост и хубост, човек замръзва от удивление и се изпълва с чувство за нещо радостно и ярко. В такава жена има нещо неуловимо, чисто и красиво, тъй като тя носи Божествената светлина и подарява на всички към себе си наслада и се усмихва единствено с наличието си.

Каква е хубостта на дамата?

Нашата същинска хубост не се крие в стройната фигура, модерните рокли, грима и стилизираните къдрици. Можете да имате всичко това, само че да не изпълвате околното пространство със светлина, да не сте оня извор, чиито животворни води лекуват всевъзможни рани. Истинската хубост се крие в чистотата, милосърдието на дамата, нейната дарба да обича и способността да бъде щастлива. Винаги, на всички места, при всевъзможни условия. Когато всичко това е вътре, нашата вътрешна хубост и естетика намират израз извън. И това се демонстрира във всичко: в основаването на домакински уют и топла атмосфера, творчество, ястия, приготвени с обич, написани редове, развъждане на деца, взаимоотношения с близки.

Жената и мъжа

И мъжете, и дамите са равни по права, само че предназначението им на земята е друго. Мъжът е притежател на мощ, власт и достойнство, а дамата дава хубост и благосклонност на света. Днес ние образоваме всички еднообразно: момчета като девойки и назад. Ето за какво от време на време мъжете стават като дамите и нямат опция да покажат своята мъжествена дейна позиция и волеви темперамент, а някои дами наподобяват на мъже, защитавайки, нападайки, побеждавайки, състезавайки се. В такава обстановка дамата, под тежестта на необикновени за нея грижи и несъразмерна отговорност, губи своята хубост, мекост и добрина и става твърда, нападателна, истерична.

Жени, не забравяйте, че сте красиви, когато украсявате света с вашия мир и берекет, скрити в сърцата ви. Това е вашата истина и вашата мощ. И когато пропиляваш женската си сила и променяш хубостта за гонене на мъжки подвизи и победи, губиш пътя си, предаваш ориста си и ставаш нещастна.

 

Просто бъди жена!

Погледнете се в огледалото. Погледнете себе си с други очи. Запитайте се: щастлива ли съм? Помня ли, че съм духовно творение? Дали одушевявам света с хубостта си? Отговорете си почтено и знайте, че постоянно можете да измененията всичко. Само не забравяйте, че сте жена и какво значи това? Означава да внесеш обич и светлина, да подариш усмивка и ентусиазъм, да посееш добрина и да озаряваш света с хубост. Как? С топлия си взор, окуражаващо слово, креативност, само че в действителност – единствено с наличието си. Когато всичко е красиво вътре, всичко в близост става красиво! В последна сметка кой, в случай че не жена, може да избави света с хубостта?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР