Истинската причина за този вот на недоверие са четирима човека,

...
Истинската причина за този вот на недоверие са четирима човека,
Коментари Харесай

Петков: Истинската причина за вота на недоверие са четирима човека, които дори не са в залата

Истинската причина за този избор на съмнение са четирима индивида, които даже не са тук. Това съобщи от парламентарната естрада министър-председателят Кирил Петков.

„ Бойко Борисов се опасява, че правораздаването ще пристигна и до него. Г-н Пеевски се опасява, че неговите компании няма да получат тези строителни милиарди, за които може би има сделка с някой различен в тази зала. За хората, които мълчаха до момента, които желаеха да кажат нещо за еврото, само че и по този начин и не им се разбра - Митрофанова не е толкоз страшна. Някой път може да не я слушате за всичко, което ви споделя. Накъде потегля тази страна да зависи от четири СМС-а на четирима индивида, които не са в тази зала “, сподели от трибуната министър председателят.

Тошко Йорданов от Има Такъв Народ отговори: „ Това, което сподели оня, който се отдели (бел.ред. Иво Атанасов), е неистина. Единствената причина, заради която оттеглихме доверието си, е РСМ и финансовата политика. Не съм споделил, че ще развалим държавното управление, в случай че не се разберете за бюджета. "

" И да ми сочиш с пръстенце, или не – това е истината “, обърна се той към Кирил Петков.

Кирил Петков отвърна:„ Забравих от кого ще пристигна 4-тия СМС. Той ще е от господин Трифонов. Ако би трябвало да имам вяра на един от двамата през днешния ден (бел. ред. Тошко Йорданов или Иво Атанасов), имам вяра на индивида от лявата ми страна (бел. ред. Иво Атанасов). Толкова неистини изрекохте, че всяка ваша дума към този момент няма стойност “, обърна се той към Тошко Йорданов.

" Искате да свалите това държавно управление, тъй като предлагаме да увеличим пенсиите на 467 лева – това било инфлационно, тъй като заплатите на лекарите не трябвало да са 2000 лева, тъй като и това било проинфлационно. Защото медицинските сестри не би трябвало да получават 1500 лева и това е проинфлационно. Защото 13 милиарда лева (б.р. по Плана за възстановяване) били пристигнали, само че закъснели – бяхме поздравени за най-хубавия и най-зеления План за възобновяване и развиване. Защото би трябвало да ви се простим, че в последните няколко месеца цената на петрола на международните тържища се е качил с 55% ", сподели още от трибуната на Народното събрание министър председателят Кирил Петков.

Той съобщи, че претекстовете за Северна Македония са чути " 1800 пъти ".

" 100 пъти казахме, че ще се реши в Народното събрание, само че тези хора се упражняват на една дъвка, тъй като знаят, че желаеха 40% от оценката на милиардите за пътища да бъдат в една " тъмна стая " в Министерство на регионалното развитие. Не ви се получи, скърбя “, добави министър-председателят.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР