Истинска сензация разтърси днес баскетболна България! Хегемонът в последните 20-ина

...
Истинска сензация разтърси днес баскетболна България! Хегемонът в последните 20-ина
Коментари Харесай

Сензация в родния баскетбол, край на сегашния хегемон!

Истинска сензация раздруса през днешния ден баскетболна България! Хегемонът в последните 20-ина година Лукойл Академик стопира да съществува в този си тип.
Компанията Лукойл става спонсор на Левски и тимът ще носи името Лукойл Левски. В Правец остават единствено юношите на настоящия отбор, които ще се обиграват под името Академик.
Лукойл бе спонсор на отбора от Правец през последните 17 години, като за този интервал тимът завоюва 14 шампионски трофеи на страната.

Ето какво гласи публикуваната публична информация от Лукойл Академик:

Ръководството на Агенцията за мениджмънт и реклама в спорта оповестява, че от началото на 2018 година влиза в действие контракт за генерално спонсорство сред Баскетболен клуб Левски 2014 и "ЛУКОЙЛ-България " ЕООД, чиято цел е по-нататъшното развиване и поддържане на високопрофесионално равнище на българския клубен и народен баскетбол.

Според постигнатите договорености, марката Лукойл ще участва в името на тима, в залата, формалните и подготвителните екипи на баскетболистите, както и на други рекламни позиции и артикули. Старши треньор на тима остава Константин Папазов, а един от най-успешните български баскетболисти - Тодор Стойков - поема президентския пост в клуба.

"ЛУКОЙЛ-България " продължава поддръжката си и за детско-юношеската школа и представителния състав на най-успешния български баскетболен клуб - Академик, без марката да участва в названието на клуба. Административните отговорности по спортно-техническата подготовка на децата, младежите и мъжкия състав на Академик са предоставени на легендата Петко Маринов, чиито дълготраен опит и познания ще обезпечат последователност сред баскетболните генерации и почтена млада промяна играчи. Старши треньор на представителния състав на Академик остава Георги Давидов.

Изпълнителен шеф на АМРС
Сашо Везенков
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР