Истинска сензация превзе родния ефир. Плеймейтката Галя татуира името на

...
Истинска сензация превзе родния ефир. Плеймейтката Галя татуира името на
Коментари Харесай

Влюбена в Слави Трифонов си татуира името му

 Истинска сензация завладя родния ефир. Плеймейтката Галя татуира името на Слави Трифонов на сърцето си. Това се случи в рубриката " Star Reporters “ във " Вечерното шоу на Слави Трифонов “. Звездният кореспондент Боби заведе Галя в Кюстендил, където тя татуира името на шоумена.

" Влюбена съм в Слави, откогато бях на 12 години. Никога няма да скърбя за тази татуировка! “, показа Галя, която се надява шоумена още веднъж да я предложения в шоуто си.

В диалог в студиото Слави разяснява, че Галя към този момент е подала документи и в състезанието " Левски Г “. Явно плеймейтката няма да спре дотук!

Напомняме ви, че Галя стана известна, когато звездният кореспондент Боби сподели на България бизнес проектът на плеймейтката, а точно – да търси мъже да спонсори. В искрено изявление Галина споделя, че е имало случаи, в които се е налагало да комбинира времето си в срещи сред четирима мъже, с които би трябвало да прави секс и да припечелва от тях.

" Мъжете само стават единствено за спонсори, за нищо друго. Той ти дава пари, ти си го уважаваш и по този начин! ", споделя искрено Галя.

Плеймейтката отхвърля това, което прави, да е проституция: " Не е проституция, в случай че всеки ден си лягаш с разнообразни мъже за пари ", уверена е тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР