Истинска междусъседска война се разиграва в пловдивския квартал „Кършияка“, научи

...
Истинска междусъседска война се разиграва в пловдивския квартал „Кършияка“, научи
Коментари Харесай

Съседски войни в „Кършияка“: Пукат гуми в спор за паркиране ...

Истинска междусъседска война се разиграва в пловдивския квартал „ Кършияка “, научи „ Марица “ от свои източници. Вдигнатите чистачки и спуканите гуми са постоянно срещано събитие на ул. „ Гюро Михайлов “, където очевидно има голям проблем с това кой къде да паркира. Словесни забележки обаче е нямало, а войната непосредствено е минала в съществена фаза – офанзива.



Пловдивчанка показа в обществените мрежи, че колата ѝ е една от потърпевшите. Гумите са спукани, а чистачките са вдигнати – формален знак в Пловдив, а и цяла България, че хората около теб нещо не са удовлетворени от навиците ти за прекъсване.

Жената е разпитала съседите си, като двама от тях се упрекват взаимно, че другият работи по този начин и спуска гумите на дразнещите го водачи. Истината, обаче, е някъде там.

Пловдивчанката напълно не е първата жертва на анонимния уличник. Наблизо има камери за видеонаблюдение, от които може той да бъде оголен. Подавани са сигнали в полицията.

До разрешаването на проблема, паркирането там не е неразрешено, само че не е и целесъобразно, излиза наяве от мненията на водачи в обществените мрежи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР