Истинска еуфория бе обхванала феновете на футбола в Индия, след

...
Истинска еуфория бе обхванала феновете на футбола в Индия, след
Коментари Харесай

Оплюха Бербо в Индия

Истинска еуфория бе обхванала почитателите на футбола в Индия, откакто прехвърлянето на Димитър Бербатов в страната бе официализиран. Естествено, упованията на ентусиастите на Керала Бластърс бяха супер въодушевени. Медиите в Индия също. Бързо обаче настроенията против българина станаха отрицателни, съобщи Sporta.bg.

След единствено три кръга от началото на сезона благоевградчанинът към този момент е подложен на тежка рецензия. Бербо бе подложен измежду петимата най-лошо представящия се футболисти на Керала Бластърс. Нападателят е пратен от локалната медия Sportskeeda на второ място измежду разочарованията на отбора, като пред него е единствено Йейн Хюм.

" Бербатов беше една от най-големите звезди, подписала с индийски клуб този сезон. Логично е почитателите да имат голямо упования към него. Те се надяваха да видят най-малко част от това, което той показваше в Манчестър Юнайтед. 36-годишният нападател има напълно нова роля и към момента е в развой на акомодация към нея.

Бербатов изглеждаше изцяло изгубен в първите си два дуела на тази позиция, само че в третия сподели леко подобрение”, написа в разбора на Sportskeeda за българина.

" Той без подозрение има феноменално първо допиране, само че към този момент тотално се проваля в основаването и реализирането на голове за отбора си. Все още не се е отчел нито с асистенция, нито с гол”, допълват от индийската медия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР