Истинска буря се завихря в управляващата коалиция заради Стела Николова,

...
Истинска буря се завихря в управляващата коалиция заради Стела Николова,
Коментари Харесай

Скочиха срещу зелената Стела Николова за областен управител на Варна

Истинска стихия се завихря в ръководещата коалиция поради Стела Николова, която беше натикана на трето място за кандидат-депутат от „ Демократична България “ на последните парламентарни избори. Партията „ Зелено придвижване “ (известни като „ зеления октопод “) се пробват да намерят пост на Николова във Варна, тъй като не съумя да влезе в Народното събрание. Те натискат да бъде поставена за регионален шеф на Варна, обясниха представители на ръководещите, написа ПИК. За нея най-вече лобирал вицепремиерът и министър на околната среда и водите Борислав Сандов, който е съпредседател на „ Зелено придвижване “. Против нейното предопределение обаче са вътрешно в редиците на Демократична България - „ Да България “ и ДСБ, само че също по този начин и „ Продължаваме промяната “, и „ Има такън народ “. Последните две партии желаят техен човек да бъде регионален шеф на Варна. От „ Да България “ и ДСБ оферират да бъде тяхна квотата с различен представител, а не „ зелената “ Стела Николова.

Бизнесът във Варна, както и туристическият отрасъл също са обезпокоени от каквото и да е предопределение на Стела Николова. „ Всички в града я познават като човек, с който няма оправия. Ни се води, ни се кара, и не може да има разговор. Тя е за стопиране на всички планове в града и не желае нищо да се развива “, разясняват представители на бизнеса и туризма. Според тях каквато и държавна позиция да заеме Николова във Варна, ще значи блокиране и замиране на града и района.

Стела Николова беше кандидат-кмет от Демократична България на последните локални избори и Варна не я избра. Преди няколко години тя провокира скандал със свое изявление като назова задграничните посланици в България мишки, а повода била, че не дали отговор на противоконституционните апели на групировката й за бунт и външна поддръжка за него. "Какви посланици - мишки са изпратили Франция, Германия, Холандия и Англия? Херо към този момент я видяхме! ", пишеше тогава тя. (Има поради посланичката на Съединени американски щати Херо Мустафа - б.р.)

Преди последните парламентарни избори ДСБ и „ Да България “ натикаха Стела Николова на неизбираемото трето място, което породи скандал в Демократична България от страна на зелените. За трети следващ път лидер там беше музикантът Стоян Михалев.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР