Истината за КТБ ще е основният разлом за прехода, виновните

...
Истината за КТБ ще е основният разлом за прехода, виновните
Коментари Харесай

Кольо Парамов: Истината за КТБ ще е разлом за прехода, виновните за фалита трябва да бъдат наказани

Истината за КТБ ще е главният разлом за прехода, отговорните за банкрута и разграбването й би трябвало да бъдат осъдени. Това сподели пред " Фрог нюз " финансовият специалист Кольо Парамов. Ето какво още добави той:

Г-н Парамов, какъв знак ни даде Европейски съд по правата на човека с решението, че непозволено е бил лишен лиценза на КТБ? 
Доста дълго време чакахме това решение. Убедихме се, че за всяко такова особено дело е нужно доста самообладание. Този съд ни споделя най-важното, а точно, че КТБ е фалирана съзнателно от представители на българската страна. 

Бъдете съответен, кажете имена!
Ще стартира  от президента Росен Плевнелиев, ще  мина през шефа на Българска народна банка Иван Искров, тримата му  подуправители и не на последно място цялата политическа олигархия към Движение за права и свободи, в това число и господин Йордан Цонев, както и медиите на Прокопиев. Делото ни споделя, че въпреки и да живеем в демократична страна, сме очевидци на един сериозен фалшификат. А той блокира цялата банкова система в страната. 

Кое наричате фалшификат?
Чез банкрута на банката бяха блокирани доста позитивни трендове. Срутването на банката и цялата врява, която се подвигна към нея, бе съпроводена с това, че 20 000 индивида останаха без работа. Спомнете си, че в един миг обстановката бе безусловно непредсказуема. Тук не приказвам за една банка, а за явен образец за неуспех на самия преход в България. Този акт блокира пътя на страната ни за влизане в Еврозоната. Говорим за банкрут, провокират с предумисъл. Това бе най-голямата нагла неистина. Тя докара до нелегално обогатяване на 50-60 индивида. Извършена бе една нагла кражба. 

Вярвате ли, че ще има отмъщение за отговорните или всичко е “пито-платено ”, както всекидневно става у нас?
Вярвам, че ще пристигна миг, когато ще се разкрие безспорната истина за банкрута на КТБ. Решението на Европейски съд по правата на човека идва 8 години и 6 месеца след затварянето на банката. Представете си какво самообладание е трябвало да прояви притежателя на КТБ Цветан Василев против сходна гигантска неправда. През това време станахме очевидци на какво ли не - пародийно следствие от страна на прокуратурата, подправени експертизи и свидетелски показания, неуместен правосъден развой. Важно е в този момент да забележим механизма, по който е била  разпределена собствеността на банката и в чии ръце е отишла тя. Бъдете подготвени, тъй като няма да е надалеч времето, когато ще научим имената на тези хора, които уверен съм, са главно от политическата класа и олигархията. Именно посредством банкрута на КТБ те натрупаха несметни благосъстояния. 

Може ли разкриването на тази истина да е залог, че у нас прехода е преодолян и можем да продължим нататък своето развиване?  
Истината не ни е задоволителна. Трябва всеки отговорен да си получи заслуженото. Тогава ще разберем по сложния метод, че декорацията е комплицирано нещо и към нея не можем да се отнасяме хищнически. Всичко ще бъде разкрито. Истината е най-важна, тъй като КТБ ще се яви като главният разлом на прехода у нас. 

Интервю на Катя Илиева, Фрог нюз

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР