Истината винаги се смята за най-добрият избор, но понякога всеки

...
Истината винаги се смята за най-добрият избор, но понякога всеки
Коментари Харесай

Горчива истина или сладка лъжа: астролозите назоваха най-честните знаци на зодиака

Истината постоянно се счита за най-хубавият избор, само че от време на време всеки от нас би трябвало да бъде по-внимателен.
Астролозите споделиха кои зодии са най-честните и в никакъв случай не лъжат:
Рак
 Търсите истината? Само тези две зодии ще ви я кажат Търсите истината? Само тези две зодии ще ви я кажат
Ако имате потребност от нова доза действителност, колкото и сурови да наподобяват те, обадете им се! Когато кажете неистина, гласът ви изтънява ли, дум...
Раците имат непоколебим честен кодекс и в него няма място за неистини. Ако заблудите представител на тази зодия, той може да не откри силата да елементарни. Това е натурален емпат, споделят астролозите, който остро усеща болежка и възмущение. За Рака е мъчно да разбере за какво са решили да му кажат неистина. Този знак се пробва да не лъже, заради което може елементарно да изтрие лъжците от живота ви.
Лъв
Лъвът има развита вътрешен глас, с помощта на нея представителите на този знак постоянно усещат неискреността и опита за машинация. Родените под този знак се стремят да останат отворени за света и в никакъв случай няма да търпят изменничество. Лъвът възприема лъжата като персонална засегнатост.
Водолей
Водолеят е привикнал да идеализира хората, тъкмо поради това той дълго време ще се пробва да разбере постъпката и да дефинира претекстовете на индивида, който го е излъгал. Той даже се пробва да оправдае лъжеца. Ако обаче изплува неистина, тогава за Водолеите ще бъде мъчно да си върне предходното отношение към този, който го е измамил. Представителят на този знак на зодиака не може да бъде покрай неискрени  хора - той ги изключва от живота си.
 Две зодии, които в никакъв случай не лъжат Две зодии, които в никакъв случай не лъжат
Докато за някои хора изричането на неистина не е проблем, за други това е същинско предизвикателство. Астролозите разкриха кои са двата зо...
Скорпион
Скорпионът е живото олицетворение на детектора на лъжата, споделят астролозите. Представителят на този знак съумява елементарно да дефинира с какво се пробват да го заблудят, лъжат или крият нещо от него. По-добре Скорпионът да чуе даже горчива истина, в сравнение с да го хранят със сладка неистина.
Риби
Рибата постоянно е упреквана в несъразмерна откровеност и искреност. Въпреки това, изясняват астролозите, факт е, че тази зодия няма да скрие и дума и постоянно приказва истината. Понякога това се случва жестоко и неопределено, само че Рибите имат вяра, че единствено истината ще помогне да се откри взаимно съгласие. Родените под този знак просто няма да могат да лъжат, тъй като ще се усещат зле.
Някои зодии могат да предадат или излъжат в най-неочаквания миг. Винаги би трябвало да сте нащрек с тях. Ясно е, че лъжата бързо се разкрива, колкото и майсторска да е тя.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР