Истината е, че победата на ГЕРБ е категорична и не

...
Истината е, че победата на ГЕРБ е категорична и не
Коментари Харесай

Борислав Цеков: ГЕРБ разгроми цялата политическа тенденция, която олицетворяват ПП и ДБ

Истината е, че успеха на ГЕРБ е безапелационна и не се мери единствено с тези 2,5%, с които води пред ППДБ. ГЕРБ разгроми цялата политическа наклонност, която въплъщават " Продължаваме промяната " и " Демократична България ".
 
Това е по този начин, тъй като:
На предните избори, извършени на 2 октомври 2022 година, сумарният резултат на явилите се поотделно Политическа партия и Демократична България беше доста по-голям от този на ГЕРБ, които завоюваха вота. Съдете сами: ПП+ДБ имаха общо 692 627 гласа и 73 депутати, до момента в който ГЕРБ - 634 627 гласа и 67 депутати. Тоест, Политическа партия и Демократична България сумарно имаха 58 000 гласа повече и 6 депутати повече от ГЕРБ.
 
На тези избори обаче ГЕРБ получава повече гласове и ще има повече депутати от ПП-ДБ. Точно какви ще са числата ще разберем напълно скоро. Но към този момент е ясно, че двете обединения Политическа партия и Демократична България претьрпяха упования от мнозина от нас срив и са изрично победени от ГЕРБ. 
 
Всичко това прави концепциите по какъв начин те, ПП-ДБ, можело/трябвало да сформират държавно управление изцяло несъстоятелни. Това би било брутална замяна на вота на българските жители.
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР