Истерията в социалните мрежи след издънки на футболисти започва да

...
Истерията в социалните мрежи след издънки на футболисти започва да
Коментари Харесай

Куриоз от Световното първенство! Изверги плашат с изнасилване и смърт дъщерите на..

Истерията в обществените мрежи след издънки на футболисти стартира да придобива плашещи размери.

След като „ почитатели “ на Ливърпул докараха съвсем до нервна рецесия вратаря на отбора Лорис Кариус след грешките му във финала на Шампионската лига със закани към него и фамилията му, в този момент това сториха и аржентинските „ последователи “.

Те бяха гневни от грешката на стража Вили Кабайеро, с помощта на която беше поставено началото на унижението на „ гаучосите “ в мача с Хърватия. Но държанието им безапелационни е ужасяващо, даже подсъдно.

Преди началото на Световното състезание вратарят разгласява фотография в Инстаграм, на която прегръща двете си дъщери. Точно тази фотография стана жертва на фенски произвол след края на мача с Хърватия.

Изверги разгласиха под нея известия, в които пожелават гибел и съществени заболявания на цялото семейство на Кабайеро. А други написаха, че ще намерят двете девойки и ще ги изнасилят. А обидите към вратаря са най-малкото нещо в тези постове.

Все още не е ясно дали полицията в Аржентина се е задействала да намери тези консуматори, които посегнаха по този метод на фамилията на Кабайеро.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР