Истерията около най-чаканата сватба на годината – на принц Хари

...
Истерията около най-чаканата сватба на годината – на принц Хари
Коментари Харесай

Калифорнийка ще прави тортата на Хари и Меган

Истерията към най-чаканата женитба на годината – на принц Хари и Меган Маркъл продължава. След като стана ясно, че актрисата може да носи диамантената тиара на лейди Ди, в този момент се заприказва и каква ще бъде тортата на тържеството.

Двамата са избрали тя да бъде с пролетна декорация и да е направена от калифорнийска сладкарка, работеща в Лондон, предадоха международните осведомителни организации.

Двойката поръча на началник Клеър Птак да подготви „ торта с лимон и сироп от бъзов цвят, която ще съчетава усетите на пролетта, покрита с маслен крем и украсена със свежи цветя “, написаха от двореца Кенсингтън в Twitter.

В известието написа и, че Маркъл преди е интервюирала Птак, „ която се концентрира върху потреблението на сезонни и органични съставки в тортите си “, за някогашния си начин на живот блог, който беше закрит предходната година.

Птак сподели в Instagram, че е „ разчувствана “ от поръчката да направи сватбената торта на двойката. „ И двамата споделят толкоз доста идентични разбирания във връзка с произхода на храната, устойчивостта, сезонността и, несъмнено, усета ѝ! “, написа тя.

Клеър Птак е родена в Калифорния, Съединени американски щати, и работи в ресторанта Chez Panisse в Бъркли под управлението на началник Алис Уотърс, преди да се реалокира в английската столица.

Започва бизнеса си в квартала Хакни в източната част на Лондон, където продава домашно приготвени сладкиши на щанд. През 2010 година отваря личната си пекарна Вайълет, която се намира на същото място.

От Кенсингтън оповестиха, че принц Хари и Меган Маркъл „ чакат с неспокойствие да споделят тортата “ с техните посетители на сватбеното празненство на 19 май в Уиндзорския палат.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР